CC De Borre

Boze Wolf

Hét figurentheaterfestival uit de regio!

De vijfde editie van het internationale figurentheaterfestival Boze Wolf wordt er één om tanden en snuit van af te likken. Toppers uit het binnen- en buitenlandse figurentheater strijken neer in onze provincie. Onze wolf heeft zijn jachtterrein eens te meer uitgebeird, en daar zijn we trots op!

Verspreid over de prinvincie Vlaams-Brabant zal je voor deze editie niet alleen terecht kunnen in CC Het Gasthuis Aarschot maar ook in CC Diest, CC den egger (Scherpenheuvel), GC De Wildeman (Herent), cc de borre (Bierbeek, CC De Kruisboog (Tienen), GC Amfi (Landen) en GC Den Bussel (Keerbergen) laat de wolf zijn tanden zien!

En of onze Wolf honger heeft! Op zijn menu staan voorstellingen voor jong en oud: iedereen is welkom. Hieronder vind je het programma voor Bierbeek, een volledig overzicht ontdek je via deze link.

Ontdek het snel en stil je wolvenhonger!
 

ONTDEK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

PROGRAMMA BIERBEEK

alt

LABO CURIEUS & ANJE CLAEYS

Boze wolf EXPO

Boze Wolf festival expo
Kinderen baas in de tentoonstellingshal tijdens een nieuwe Boze Wolf Expo. Dit keer worden er dierenfiguren getoond van leerlingen uit de 2de graad van scholen uit Bierbeek en omgeving. Hiernaast maakt Anje Claeys prachtige etsen van de ‘kopvoetertjes’ van een Bierbeekse kleuterklas.