CC De Borre

PROGRAMMA

alt

WALL OF LOCAL FAME

Artistieke muur voor lokaal talent

expo
Onze WALL OF LOCAL FAME is een plaats voor lokaal artistiek talent. Elke maand krijgt een Bierbeekse kunstenaar de kans om een selectie van zijn/haar werken te tonen.
alt

DRIE FAMILIERELATIES

't zit in de familie

expo
Drie familierelaties -vader en zoon, moeder en dochter, man en vrouw- exposeren samen. Interessant om het resultaat van deze kunstige familieh(b)anden te aanschouwen.
alt

GERD DE LEY & RAYMOND DE BRUYNE

Afscheid

theater
Hoewel de titel ‘Afscheid’ iets sombers doet vermoeden, is dit een zeer genietbaar stuk met aandoenlijke en herkenbare momenten. Mét een dosis fijne humor. Twee rasacteurs slagen er in om dit thema een tikje lichtvoetig, maar ook respectvol op de planken te brengen.
Tickets
alt

MEUBELS RESTYLEN

groene workshop

volwassenen
Je oude meubels, decoratiestukken of schatten vanop zolder een tweede leven geven. In deze workshop krijg je de kans om gedurende twee avonden je spullen een verweerde of moderne look te geven met kalkverf.
Tickets
alt

KOPERGIETERY EN CIE POL & FREDDY

De Daltons

familie
vanaf 6 jaar
De daltons. Vier mannen. Of neen. Drie mannen en één vrouw. The good, the bad, the ugly. And a beauty. Maar wie is wie? Verwacht je aan een hilarische en theatrale familievoorstelling, boordevol circus. Een vernieuwende saloon-soap die je doet nadenken over hoever vrienden gaan voor hun idealen.
Tickets
alt

ANNA'S VINTAGE AFTERNOON TEA

English Cream Tea

klassiek Het Grensgeval
Voorafgaand aan het concert van het St. George Quintet kan je genieten van een Engels gebruik om de honger te stillen tussen de lunch en het diner. Met een kopje thee en versgebakken scones, clotted cream en jam van Anna, geserveerd in een authentiek servies reis je terug in de tijd naar de jaren '
alt

HET GRENSGEVAL: ST. GEORGE STRIJKQUINTET

British Legends

klassiek Het Grensgeval
Supernova is een wedstrijd die drie winnende laureaten steunt met diverse podiumkansen en media-aandacht op Klara en Canvas. Het Sint George Strijkquintet is er één van. ‘Honouring the past, embracing the future’ dat is de leuze die deze vijf jonge muzikanten aandrijft.
Tickets
alt

HEILIG HARTINSTITUUT HEVERLEE

GIP laatstejaarsleerlingen Vrije Beeldende Kunsten

expo
De leerlingen van het zesde jaar Vrije Beeldende Kunst van het H.-Hartinstituut werken een jaar lang rond een thema voor hun geïntegreerde proef (GIP). In de eindfase tonen de leerlingen een selectie van hun artistieke werken aan een groter publiek. Deze tentoonstelling is de kroon op hun werk.
pagina 1 van 2 volgende pagina