CC De Borre

BORRE APPETIT

proeven van ons smakelijk vrijetijdsaanbod

Tickets

theater

Op 15 september 2019 wordt de borre proefbrouwerij van het Bierbeekse vrijetijdsaanbod. Jong en oud kan proeven van wat er in Bierbeek een heel jaar te beleven valt op vlak van sport, cultuur en ontspanning. Verwacht je aan tal van demo’s en activiteiten in de sportzalen, een verwendag in de bibliotheek, spelactiviteiten van de jeugdverenigingen, een rommelmarkt, optredens, wandelingen, een kennismaking met de verenigingen, Coderdojo, Creatief op poten, workshop theatertechniek en zoveel meer. Je kan ook proeven van het eigen Bierbeeks bier in ontwikkeling en mee de uiteindelijke smaak bepalen.

Fijnproevers kunnen om 17.00 u nagenieten van de interactieve improvisatievoorstelling ‘de Weerwolven van Wakkerdam’ (12+) door SWAAJP Improtheater. 


DE WEERWOLVEN VAN WAKKERDAM
Weerwolven van SWAAJP is een combinatie van improvisatietheater en het spel Weerwolven van Wakkerdam. De spelers nemen je mee naar een klein, afgelegen dorpje. De rust van de burgers van Wakkerdam wordt echter wreed verstoord als er een weerwolvenvloek neerdaalt over het dorp. ’s Nachts gaan de wolven op jacht om een onschuldige burger te vermoorden. Overdag proberen de dorpelingen de weerwolven te ontmaskeren en te doden. Maar hoe herken je een weerwolf? Wie is te vertrouwen? Het publiek heeft het laatste woord en beslist welke dorpelingen terecht worden gesteld. Zo hopen we de wolven te vangen voor het te laat is. Spannend!

van en met Jacqueline Fleskens, Sytse Wilman (tekst), Han van der Ven & Swaajp Improtheater (bewerking), Michiel Claes, Charlotte De Metsenaere, Tim Gheysens, Leen Gijs, Marieke Mandemaker, Jana Ruys, Imre Spoor, Jasper Steurs, Peter Theunissen, han van der ven, Ben verhoeven (spel), Ingmar Dasseville (muziek)