CC De Borre

Carnivale Bierbeek

Op zondag 12 september strijken cultuurcentrum, jeugd- en sportdienst de borre neer op de terreinen van Ave Regina. Carnivale Bierbeek wordt een uniek familiefestival dat bruist van de gezelligheid. Verwacht je aan een bijzonder kersmisdorp met buitengewone installaties, verrassende voorstellingen en absurde intermezzo’s. Iets om naar uit te kijken!

Het is sinds de laatste Qukeleku in november 2019 geleden dat er in onze gemeente nog een familiefestival plaatsvond. Met de versoepelingen die er voor deze zomer op tafel liggen, komt daar eindelijk verandering in. Tijdens Carnivale Bierbeek staat het kermisdorp van theatercompagnie De Machienerie centraal. Ze brengen een uit de hand gelopen verzameling van objecten, installaties, curiositeiten en mechanische “bijna uitgestorven” dieren met zich mee, gepresenteerd in een verbluffende kermis. 

Daarnaast komt Cie Balltazar met de straattheatervoorstelling 'De ballen van Balltazar' naar ons toe. Twee zigeuners, Balltazar en Paco, spelen muziek op straat of kuisen wc's voor een paar geldstukken. Nu bundelen ze hun talenten en zetten ze samen een voorstelling op touw die hen uit de ellende moet halen. Circusspektakel voor alle leeftijden! 

KOOP TICKETS (vanaf 3/8)

PRAKTISCH

  • wanneer? Zondag 12 september van 11.00 u tot 16.00 u
  • voor wie? Gezinnen met kinderen vanaf 3 jaar
  • prijs? 8 euro per persoon (kinderen en volwassenen)
  • waar? Terrein Ave Regina - Klein Park 1, 3360 Lovenjoel
  • hoe? Kom zoveel mogelijk met de fiets. Parkeren kan rond de gebouwen van Ave Regina of aan de kerk van Lovenjoel.
  • catering? Wafels, poffertjes, ijs en pizza's zijn te koop op het terrein. Maar breng gerust je eigen picknick mee.


De ticketverkoop start op dinsdag 3 augustus om 9.00 u.