CC De Borre

CIRCUS RONALDO

Sono Io?

uitverkocht
uitverkocht
Tickets

theater circus

In de voorstelling ‘Sono Io?’ (Ben ik dat?) staan Danny en Pepijn Ronaldo, vader en zoon, samen op scène. Via hun gedeelde liefde voor muziek en spielerei bouwen ze een brug tussen gelijkenissen en verschillen. De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase. De zoon zoekt naar de verzoening tussen het oude circus dat zijn vader creëerde en de wereld daarbuiten.

De wortels van Circus Ronaldo reiken terug tot ver in het verleden, met Danny en Pepijn als zesde en zevende generatie. Met zeven als heilig getal brengen ze nu een ode aan dit verleden. ‘Sono Io?’ is een queeste naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen.


van en met Frank van Laeke (eindregie), Danny en Pepijn Ronaldo (creatie en spel), Théatre Firmin Gémier / La Piscine – Pôle national des arts du cirque, Theater op de Markt – Dommelhof en Miramiro (co-productie), met steun van Cultuurhuis de Warande Turnhout, GC ’t Blikveld Bonheiden en de Vlaamse Gemeenschap