CC De Borre

CIRCUS RONALDO

Fidelis Fortibus

uitverkocht
uitverkocht
Tickets

theater

Je betreedt een circustent. Alle artiesten zijn overleden. Enkel de clown (Danny Ronaldo) is overgebleven en weigert te vertrekken. Hij heeft iedereen begraven rond de cirkel van verkleurd zaagsel: de koorddanseres, de witte clown met zijn trompet, de directeur,... Hij is alleen, maar alle andere personages spelen want hij houdt ze in leven. Als er publiek komt, speelt hij trouw en plichtsbewust. The show must go on! Niet voor niets genomineerd als beste productie van Het Theaterfestival 2016.

“In Circus Ronaldo's ‘Fidelis Fortibus’ toont Danny Ronaldo dat trouw zijn aan het verleden moedig én lastig is. Met geestig circus tot gevolg dat op een spectaculair intieme manier gul is met emoties en levenswijsheid.” (Knack Focus)


van en met Danny Ronaldo (spel) - Lotte van den Berg, Steven Luca, Rafael en Jo De Rijck (coaching) - een coproductie van Theater op de Markt, Perplx, MiramirO, Théâtre Firmin Gémier en La Piscine, Pôle national des arts du cirque d’Ile de France - met steun van de Vlaamse overheid, Provincie Antwerpen