CC De Borre

CIRCUS RONALDO

Swing

Tickets
Tickets
Tickets
Tickets

familie theater SEIZOEN 2017-2018 circus

Extraatje! Bierbeek ondersteunt graag het startersproject van de zoon van Danny Ronaldo. Nanosh Ronaldo behoort tot de 7de generatie van een zeer bijzondere circusfamilie. Met ‘SWING’, een voorstelling voor alle leeftijden, opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij in een circustent. Rondom een echt Decap-orgel verenigt Nanosh een waaier van jonge circusartiesten en muzikanten. Samen trekken zij al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de Golden Fourties.

Met ‘SWING’ keert Nanosh Ronaldo terug naar de formule van het oude circus en de carnivale. Verwacht je niet aan grote dramatiek. Wel aan een speelse mix van circus en variété, met de melancholie van verweerde glitter. En toch doet de oppeppende cadans je nog meer van je bank wippen dan de elektronische beats van de discotheek!

‘SWING’ zal niet te zien zijn op de gekende festivals of grote theaterhuizen. Net zoals bij de grootvader van Nanosh trekt deze circuskaravaan aan 25km per uur van dorp tot dorp. Aan de oostkant van onze provincie is deze exclusieve tournee dan ook alleen te beleven in Bierbeek!


van en met Nanosh Ronaldo e.a. (spel) - met steun van de Vlaamse overheid