CC De Borre

KATELIJNE VERBEKE EN EVELIEN BOSMANS

Cornelius en de aliens

Tickets

theater

Cornelius Bracke, een echte mens zoals hij zichzelf graag omschrijft, krijgt eindelijk een unieke kans op glorie en roem. Zijn kleindochter Naomi, een theateractrice in de dop, wil samen met hem de bühne delen van het befaamde Theaterhuis. De grootste theaterzaal van Vlaanderen heeft een slecht rapport gekregen voor hun diversiteitsbeleid. Er moet meer grijs op de scène. En plots komt opa Cornelius in beeld. Op de weg erheen worden heel wat oude vetes en familiale twistpunten bovengehaald. Al snel blijkt dat Naomi en Cornelius elk hun eigen visie hebben op het verleden en op de toekomst. Cornelius wil bovendien creatieve inbreng in de artistieke performance… tot wanhoop van zijn nageslacht.

Twee topactrices samen op de planken in een hilarische woorden- en gedachtenstrijd tussen oud en jong, waarbij elke generatie schaamteloos met de billen bloot gaat!


van en met: Katelijne Verbeke en Evelien Bosmans (spel), Thomas Janssens (regie) en Guido Van Meir (tekst en ontwikkelaar van het typetje Corneel in HUMO)