CC De Borre

CREATIEF OP POTEN: FEEST

Wees welkom in de borre voor een vrolijke creazondag rond het thema FEEST. Sluit aan bij onze doorlopende creatafels; schrijf je in voor één van onze feestelijke workshops en ga naar huis met een berg ideeën voor jouw persoonlijke DIY party met een WAUW-factor. Of je nu een communie- of lentefeest, babyborrel of verjaardagsbrunch op de planning hebt staan: iedereen raakt geïnspireerd! 


GESLOTEN WORKSHOPS

alt

WORKSHOP PIÑATA

workshop door Atelier Rojo

Extra creatief op poten
vanaf 6 jaar
Piñatas maken en kapot kloppen is een ritueel dat al honderden jaren mee gaat. (echt!) In vele culturen zijn piñatas een onderdeel van belangrijke vieringen, zoals verjaardagen en andere mijlpalen in het leven. Een piñata staat ook symbool voor vergaanbaarheid...
Tickets

STUDIO KAKELBONT


DOORLOPEND

HET LIFE PINTEREST BORD
Laat je inspireren door een van onze feestelijke tafels. Enkele mooi gedekte feesttafels sieren de raadzaal met een waaier aan zelf-maak-ideeën. Elke tafel tot in de puntjes uitgewerkt in een specifiek thema zoals natuur, dierenfeest,... Sluit aan bij een van onze creatafels en werk enkele zelf-maak-ideeën ter plekken uit.

MAAK JE EIGEN-NAAM-TAS
Van een retro tasje maken we tafelversiering die ineens ook de plaatsen aan tafel weergeven en de gasten kunnen dit al aandenken mee naar huis nemen.

DIEREN-SCHAAL EN DIEREN
We toveren een confituur-bokaal om in een dieren-bokaal, om mee te geven als traktatie of om op de tafel te zetten als tafelversiering. Of je gaat aan de slag met speelgoeddieren om borden te pimpen.

DIY MARKT
Snuister doorlopend rond op de DIY MARKT en laat je inspireren door enkele creatieve ondernemers. Wie weet vind je wel hét origineel cadeau voor het komende feest! Heb je zelf handgemaakte spullen, schatten op zolder of lekkers dat je wil aanbieden? Reserveer dan zeker jouw plaatsje.

doorlopend van 13.00 u tot 17.00 u I gratis


PRAKTISCH

- CREATIEF OP POTEN FEEST vindt plaats in de raadzaal,  tentoonstellingshal en vergaderlokalen van de borre.
- Workshops: wie wil deelnemen aan één van bovenstaande workshops, dient vooraf in te schrijven en te betalen. Opgelet: beperkt aantal plaatsen!
- Studio Kakelbont: Inschrijven kan via onze webwinkel, nadien krijg je een time-slot van 15 minuten toegewezen via mail.
- Doorlopende activiteiten: de creatafels en de DIY markt kan je tussen 13.00 u en 17.00 u doorlopend bezoeken. Deelnemen aan deze activiteiten is gratis, zonder voorinschrijving.


Wil je graag zelf een plaats op de DIY markt? Reserveren kan via lise@deborre.be