CC De Borre

FORESTIVAL

familiefestival aan de rand van het bos

Tickets

familie project theater muziek circus

Seizoen 2022-2023 openen we met een knaller, want na lang wachten kunnen we jullie eindelijk weer ontvangen op het leukste festival voor jong én oud: Forestival! In het bos, op de taalgrens, ontdek je een magische plek vol straattheater, muziek, animatie, workshops en lekker eten. Een feest voor Vlamingen en Walen, voor festivalgangers en stiltezoekers. Kom en laat je verwonderen, het bos wacht!

Op het programma staat onder meer:

Circus Marcel – Home Made
Een enthousiaste doe-het-zelver, een knutselende muzikant en twee vrolijke en prettig gestoorde acrobates brengen je een rokende smidse, spectaculaire trapezenummers, een zelfgebouwde ronddraaiende constructie en aanstekelijke livemuziek. Ambiance en spanning van de bovenste plank!

Bert & Fred – Detour
Een camperbusje vol wonderbaarlijke en verrassende spullen neemt ons mee in het verhaal van twee circusartiesten. Of zijn ze met drie? Een voorstelling over samen zijn, familie, over het circusleven, over rondreizen en onderweg zijn.

Instituut voor volkswarmte – Potion Magique
De druïden van het Instituut voor Volkswarmte maken bouillon voor hun toverdrank. En het magische geheime ingrediënt is… kinderen! Laat uw kinders zachtjes badderen tussen de soepgroenten, in de leukste jacuzzi van het bos!