CC De Borre

EIGEN KWEEK/SIETSE REMMERS

Het Temmen van de Feeks


theater

Sietse Remmers ken je misschien van ‘Flikken Maastricht’ of van gastrollen bij Het Nieuwstedelijk of Arsenaal/Lazarus. Naast acteren en zingen, schrijft Sietse ook theaterteksten. Met Het Temmen van de Feeks bewerkt jonge maker Sietse Remmers de populaire komedie van William Shakespeare tot een actuele voorstelling die even fris als scherp even mateloos als prikkelend en even kritisch als roekeloos is.

De felle en opstandige Katarina is geen populaire keuze als potentiële echtgenote. Haar grote bruidsschat overtuigt edelman Petruchio ervan om met Katarina te trouwen. Uiteindelijk weet hij de weerbarstige bruid om te vormen tot de ideale vrouw...

 Kom dit bruisend jong talent mee ontdekken!

van en met Sietse Remmers (tekst, concept, productie, spel), Tom Van Bauwel, Timo Sterckx, Femke Van der Steen, Ferre Vuye, Stan Martens, Simon Reyners (spel, muziek)

Eigen Kweek is de samenwerking tussen 10 Vlaams-Brabantse cultuurcentra rond talentontwikkeling voor de podiumkunsten: 30CC, 't Vondel Halle, Het Gasthuis Aarschot, De Kruisboog Tienen, CC Diest, De Wildeman Herent, CC Strombeek, Westrand Dilbeek, Kunst&Cultuur St Pieters Woluwe en cc de borre Bierbeek.