CC De Borre

HETGEVOLG

Grijze Tuinen

Tickets

theater

De hartverwarmende voorstelling ‘Grijze Tuinen’ is gebaseerd op de documentaire ‘Grey Gardens’ waarin een moeder en dochter doorheen de jaren steeds meer geïsoleerd en vereenzaamd raakten. De dochter blijkt bovendien getekend door het trauma van een gefnuikte showbizz-carrière, gedwarsboomd door de moeder. Ze ontwerpen hun eigen kleren, mijmeren over onbeantwoorde liefdes en treiteren mekaar over vroeger en nu. Of ze vertellen niets… en schrijven prachtige gedichten.

Verhalen zat, zomaar voor het oprapen. En ook kippenvel, natuurlijk, wat dacht ge? Al die levensjaren, al die wijsheid, al dat mededogen voor de medemens. Daar kan alleen maar een beklijvende voorstelling uit komen.


van en met HETGEVOLG in co-productie met Het Laatste Bedrijf, Stefan Perceval (regie), Marit Stocker en onze Hartenspelers (spel), Kris Auwers (muziek), Mieke Vermeiren (kostuums) en Marcel Visser (licht). Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en Gallop Tax Shelter