CC De Borre

IMPROSIEF

spelenderwijs toneel ontdekken


kinderen vorming

De toneelgroepen van cultuurcentrum de borre gaan door het leven onder de noemer IMPROSIEF. Deze naam is een samensmelting van de woorden improvisatie en impulsief. Improvisatie omdat we onze creatieve geesten maar al te graag aan het werk zetten. Geen thema, geen personage, geen situatie te gek of we gaan er in een mum van tijd mee aan de slag. Impulsief staat dan weer voor het spontane en speelse karakter van onze lessen.

In deze jaarcursus proef je op een ludieke manier van toneelspelen. Onze vaste, maar ook nieuwe docenten staan voor jullie klaar met een flinke portie theaterplezier. In vier groepen wordt gewerkt naar een toonmoment dat zal worden getoond aan het grote publiek.

IMPROSIEVE SOLDATEN 
Als jongste groep zetten de IMPROSIEVE SOLDATEN hun eerste stappen in theaterland. Ze maken zich stap voor stap de taal en kneepjes van het vak soldaat.

Nog enkele plaatsjes voor 2021!

IMPROSIEVE SPIONNEN  
Tieners 1 zijn de SPIONNEN van de bende. Slinks en sluw werken ze zich binnen in de geheimen van de theaterwereld. Wees voorzichtig aan wie je jouw informative toevertrouwt, want een spion kruipt in de huid van elk personage.
Nog enkele plaatsjes voor 2021!


IMPROSIEVE KADETTEN 
Tieners 2 kennen stilaan de kneepjes van het vak. Als KADETTEN krijgen ze een grondige opleiding waarna ze allround kunnen worden ingezet op de scène, met een rugzakje dat overloopt van ervaringen.

Volzet voor 20-21

IMPROSIEVE KAPITEINS 
Tieners 3 kunnen nog altijd goed Keet Schoppen, maar als geen ander betreden ze het strijdtoneel met opgeheven hoofd. De KAPITEINS wijken immers voor geen enkele uitdaging. Theater is ons wapen!

Volzet voor 20-21