CC De Borre

Warmste Week Bierbeek

Heb jij ook een actie die je wil laten verschijnen in de gemeentelijke communicatie? Bezorg ons dan alle info via warmsteweek@bierbeek.be én registreer je actie via de webiste van Studio Brussel. Bouw de titel van je activiteit als volgt op 'Warmste Week Bierbeek: titel van jouw warme actie'. Zo wordt de warmte in onze gemeente zichtbaar voor iedereen!

Graag geven we jullie op deze pagina een overzicht van:

  1. De goede doelen die in onze gemeente actief zijn en de concrete projecten waarvoor ze een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Een bron van inspiratie voor wie de zich in december als vrijwilliger wil inzetten of een plaatje wil aanvragen.
  2. De warme acties die in onze gemeente worden georganiseerd, waaraan ook jij kan deelnemen!
BLADER HIER IN ONS WARMSTE WEEK-KATERN

GOEDE DOELEN IN ONZE (BUUR)GEMEENTE(N)


OVERZICHT KOMENDE ACTIVITEITEN

alt

WARMSTE WEEK: IK KOU(S) VAN JOU

hét warmste gadget

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
‘Ik kou(s) van jou’ is terug! Hét warmste en leukste gadget voor de winter. De vraag is groot, gelukkig is de voorraad dat ook. Daarom een nieuwe kans om ze in huis te halen of enkele paren op reserve in te slaan!
alt
In het kader van De Warmste Week ontvangen we The Me In You in De Borre. Op dinsdag 17 december doet deze band uit Diest een beroep op jullie goede smaak voor de goede zaak. De opbrengst van de avond gaat namelijk integraal naar Stop Darmkanker. Liefhebbers van Bon Iver, Sparklehorse en Nick Drake:
Tickets