CC De Borre

cc de borre is jarig

40 jaar geleden ontving cc de borre voor het eerst artiesten. Sindsdien groeide het centrum uit tot een bruisende plek voor de gemeente Bierbeek (en omstreken). Een heuglijke gebeurtenis om te vieren én slingers aan op te hangen. We doen dit op zaterdag 25 juni en hebben jou er heel graag bij!


Hang de slingers buiten!

van maandag 13 t.e.m. zaterdag 25 juni, bij jou thuis

We willen aan deze feestelijke gebeurtenis slingers ophangen, heel veel slingers. Kilometerslang zelfs. Graag zien we in de vier verschillende deelgemeenten vlaggenlijnen verschijnen. We roepen daarom iedereen op om vlaggetjes aan zijn gevel of in de voortuin te hangen. Maar we gaan ook zelf vlaggetjes maken samen met De Stikfabriek, speciaal voor onze verjaardag. Na het feestweekend komen deze vlaggenlijnen in de uitleendienst van de gemeente terecht, hierdoor kunnen jullie buurtfeesten of verenigingsactiviteiten steeds feestelijk inkleden.

verjaardagskalender

te koop vanaf zaterdag 25 juni

Dankzij onze verjaardagskalender blijven we nog vele jaren jarig. Deze unieke uitgave bevat de leukste weetjes en mijlpalen van 40 jaar cc de borre, alsook elke maand een heerlijk recept uit de artiestenkeuken van onze werking. Uiteraard mooi vormgegeven met de knappe illustraties van Flore Deman. Je koopt deze verjaardagskalender voor 5 euro bij alle feestactiviteiten en nadien ook aan het onthaal van de borre. Zolang de voorraad strekt!

alt

EXPO 40 JAAR CC DE BORRE

40 jaar expo
In een overzichtsexpo blikken terug op vier decennia culturele werking voor Bierbeek en ver daarbuiten. Welke impact heeft cc de borre gehad op vlak van programmering, infrastructuur én samenwerking. Een expo voor oud en jong, met een ferme vleug nostalgie én een open blik op de toekomst.