CC De Borre

FROEFROE

Killie Billie

Tickets

familie

Op een dag komt de crash. Papa en Mama gaan uit elkaar. RudyRUDY, de kameraad van Billie, vindt het wel goed. Want week-om-week-kinderen hebben een fijn leven. Twee huizen, twee keer Kerstmis, +vaders, +moeders, +broertjes en +zusjes en wat hier niet mag kan daar weer wel. Afspraken brengen structuur in het leven van een kind en dus maken mama’s en papa’s er extra veel. Kinderen willen echter maar één ding: dat papa en mama gelukkig zijn. En vooral: terug samen.

‘Killie Billie’ is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, livemuziek en video, vol spannende momenten die je naar adem doen happen. Niet voor watjes!

 

van en met: Dries De Win, Gert Dupont, Maarten Bosmans en Hanne Torfs (spel en poppenspel), Yves De Pauw en cast (tekst), Marc Maillard (regie), Fortress (muziek), Jan Maillard, Bruno Smeyers, Astrid michaelis, Heleen Haest, Klaartje Vermeulen, Gert Dupont, Hanne Torfs, Janneke Hertoghs en Tim Oelbrandt (decor, kostuum en poppenkunde), met steun van de Vlaamse Gemeenschap en Taxshelter België