CC De Borre

KLEUTERSPEL

vierdaagse voor kleuters in de paasvakantie

Tickets

kinderen vorming paasvakantie

In de Paasvakantie kan je bij cc de borre terecht voor KLEUTERSPEL! Tijdens KLEUTERSPEL bieden we een creatieve en speelse activiteit aan voor kleuters, gedurende vier dagen. Dit jaar wordt deze vierdaagse ingevuld door Amadeo Kollectif met 'Mumobox':

"Knibbel, knabbel, knuistje, wie knaagt daar aan mijn huisje?

Geheimzinnig en intrigerend... Spelen in Mumobox is een beetje als op ontdekkingstocht gaan op een oude, vergeten zolder. Tussen het stof en de spinnenwebben staan geheimzinnige kisten en kasten naar je te blinken. Wat zou erin zitten? Welke schatten zitten hier verborgen?

Net als Atelier Amadeo bestaat Mumobox uit mooi vormgegeven houten objecten vol intrigerende deuren, luikjes en laden. Wat zit erachter? Mysterieuze objecten en vreemde beelden. Rare woorden. Vreemde vormen.

Nieuwsgierigheid verzekerd.

Een artistiek begeleider neemt de kinderen mee op ontdekkingstocht. Samen bedenken en beleven ze een avontuur. De inspiratie vinden we in vormen, woorden, klanken en materialen. Daarnaast zijn er creatieve elementen zoals een muzikale trein, bouwblokken en een schaduwspel."


Inschrijven kan vanaf dinsdag 19 januari om 18.00 u.