CC De Borre

METEJOOR

Theater Tour 2022

uitverkocht

muziek

Met ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’ staat Joris Van Rossem ofwel Metejoor al wekenlang op nummer één in de Ultratop. Het is de zoveelste hit op rij na nummers als ‘1 Op Een Miljoen’, ‘Rendez-Vous’, en ‘Ze meent het’. Deze en andere heerlijke meezingers staan gebundeld op zijn debuutalbum dat sinds oktober 2021 in de rekken ligt.

Metejoor staat eigenlijk nog maar aan het begin van zijn zangcarrière, maar is nu al niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Een meteoor wordt ook wel eens een 'vallende ster' genoemd, maar 'onze' Metejoor is een ster die pijlsnel de hoogte in schiet! Zijn eerste uitgebreide concertreeks was dan ook een enorm succes, meteen goed voor meer dan 13 500 verkochte tickets. In het najaar van 2022 gaat Metejoor met zijn band op tournee langs de Vlaamse cultuurcentra, cc de borre is daar eentje van.


van en met: Joris Van Rossem (zang), Jordi Geuens (drums), Peter Schneider (percussie), Michael Asnot (gitaar), Frank Oliver James (keyboards), Jan Detremerie (bas) en Lisa Van Rossem (backing vocal)