CC De Borre

PLAN A, B OF ...?

25 mei 2020, een datum die al maanden met stip in onze agenda stond genoteerd. Zonder corona hadden we vandaag vol trots cultuurseizoen 2020/2021 op je afgevuurd. Een rijkelijk gevuld programma in een vers gedrukte brochure met nieuwe huisstijl. Vandaag is de realiteit anders. Vandaag weten we niet wat er ons na de zomer te wachten staat. Meer vraagtekens dan zekerheden, daarom passen we onze gekende manier van werken elke dag bij.

  • PROGRAMMA // Of het programma dat we zorgvuldig voor jullie uitzochten kan doorgaan zoals gepland, blijft voorlopig onzeker. Een aantal voorstellingen zullen door gebrek aan repetitiemogelijkheden niet worden gemaakt, een aantal anderen zijn te groot om te voldoen aan de huidige voorzorgsmaatregelen. In overleg met de artiesten en boekingskantoren gaan we op zoek naar evenwaardig back-up plan!
  • TICKETVERKOOP // We wachten op concrete richtlijnen waarmee we aan de slag kunnen om jullie op een veilige manier te ontvangen. Zolang deze niet duidelijk zijn, kunnen we onmogelijk inschatten hoeveel mensen we tegelijkertijd in onze zaal of alternatieve locatie kunnen toelaten. De ticketverkoop wordt dan ook uitgesteld tot na de zomer.
  • COMMUNICATIE // Om korter op de bal te kunnen spelen, zullen we in eerste instantie digitaal communiceren. Hou daarom onze facebookpagina/website in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte.
  • EN IN DE TUSSENTIJD // Denken wij na over leuke manieren om de komende maanden coronaproof initiatieven op poten te zetten. Wordt vervolgd!

We kijken alvast uit naar de dag waarop we jullie opnieuw mogen verwelkomen!