CC De Borre

CINEMA IN 'T GROEN

filmvertoning

Tickets

film

Op een zomerse avond genieten van een topfilm in openlucht? Dat kan op vrijdag 12 augustus in het unieke kader van Zorggroep Sint-Kamillus! Geniet onder een warm dekentje en een bonte sterrenhemel. Bij slechte weersomstandigheden maken we het even gezellig in het al even unieke kader van de kapel. 

De film:

Fisherman's Friends is een biografisch komediedrama uit 2019 geregisseerd door Chris Foggin

Muziekproducent Danny is met enkele collega’s op vrijgezellenweekend in Cornwall. Tijdens een kroegentocht maken de Londense boys kennis met Fisherman’s Friends, een geliefd a-capellagroepje en de gekoesterde hobby van enkele lokale vissers.

De gladde Troy maakt Danny wijs dat hij de zeerotten koste wat kost een platencontract wil aanbieden, en dat Danny het voor elkaar moet krijgen. Beetje bij beetje weet Danny het vertrouwen van de zingende zeelui te winnen. Wanneer hij bovendien valt voor een van de dochters van de Friends, heeft hij nog een extra reden om wat langer in Cornwall te vertoeven.  

‘Pitch Perfect’ maar dan met excellent gecaste David Hayman en Dave Johns (‘I, Daniel Blake’) als ouwe zeerotten in plaats van Anna Kendrick en ‘What Shall We Do With the Drunken Sailor’ in plaats van verlepte pophitjes.

Trailer: https://youtu.be/isUQ_Cx75Sw