CC De Borre

HET LAATSTE BEDRIJF / DE MANNSCHAFT

Poupehan


theater

Op de vooravond van een zware sneeuwstorm komen drie koppels samen in een chalet in de Ardennen om er hun jaarlijkse weekendje weg door te brengen. Een weekend van gebakkelei over wie welke kamer krijgt, de boodschappenlijst, de poetsbeurt. 

Een van de vrienden is er van overtuigd dat veel koppels zouden scheiden als ze de berichten in de telefoon van hun partner zouden lezen. De vrienden besluiten om een spel te spelen waarbij iedereen de telefoon op tafel legt en alle inkomende berichten en oproepen deelt met de groep.

Een tragikomische voorstelling over vriendschap en liefde en de grenzen daarvan. Over het vasthouden aan een gewoonte en er niet mee kunnen breken, ook al breekt ze jou.


van en met: Lucas Van den Eynde, Viv Van Dingenen, Ann Pira, Raf Jansen en Laurence Roothooft (spel), Michai Geyzen en Stijn Van de Wiel (regie en tekst), Het Laatste Bedrijf (productie), De Mannschaft (coproductie), Karen Feys (uitvoerend producent),  Lara Vromann (productieleider), met dank aan Studio Wattmann en Jeroen Demuynck, met de steun van Belgian Tax Shelter en Gallop Tax Shelter