CC De Borre

sportkriebels

De meeste activiteiten worden herhaald. Klik verder op de tekst / foto voor een volledig overzicht! 

alt

NERF

Woodkid vzw

Qukeleku sportkriebels Qukeleku
van 8 tot 12 jaar
WoodKid vzw is een organisatie die kinderen meeneemt op kleine en grote avonturen. Voor deze editie komen ze met een nieuwe activiteit die ook binnen gespeeld kan worden. Tactiek, behendigheid en een goede teamstrategie staan centraal in dit razendsnelle schietspel. Komt het ontdekken!
alt

OP BEZOEK IN HET DANSMUSEUM

Lotte Suvée

Qukeleku sportkriebels Qukeleku
Heb je ooit al met een standbeeld gedanst? Ben je benieuwd hoe het is om in een levend schilderij te veranderen? Of heb je altijd al eens met een écht ballettutu willen dansen? Kom dan een kijkje nemen in het Dansmuseum! We brengen kunstwerken al dansend tot leven.
alt

STUNTSTEP

Get Insane

Qukeleku sportkriebels Qukeleku
6 tot 9 jaar
Wil je graag eens Jumpen? Of verkies je een tailwhip of eerder de bunny-hop? In deze workshop ontdek je de tips and tricks van de stuntstep. Wie weet heb je na de workshop de microbe helemaal te pakken en kan je zelf van start gaan!
alt

ZOMBIE BAL

zombie bal

Qukeleku sportkriebels Qukeleku
Nood om je echt uit te leven? Zombie bal is een combinatie van strategie, techniek, snelheid en uithoudingsvermogen. Zie het als een soort dodge ball of jagersbal zonder einde en zonder pauze, tot je spelenderwijs de strategie begrepen hebt om het wel tot een goed einde te kunnen brengen. We zijn be
alt

BMX

Get Insane

Qukeleku sportkriebels Qukeleku
9 tot 12 jaar
Mag het voor jou wat extremer? Dan is deze workshop iets voor jouw! Het team van Get Insane leert je de coolste tricks op de freestyle bmx. Jumps, behendigheid en nog zo veel meer. Ervaring op een BMX is niet vereist!
alt

LUCHTACRO & LUCHTSPEKTAKEL

Cirkus in beweging

Qukeleku sportkriebels Qukeleku
9 tot 12 jaar
Krijg de kans om aan een trapeze te hangen of in een doek te klimmen, zoals je dat ziet in het circus. De 7 meter hoge stelling is erg spannend en spectaculair. Tussendoor presenteren de artiesten van Cirkus in Beweging enkele acts in trapeze en doek, hoog in de lucht. Komt dat zien! Komt dat doen!
alt

CIRKOMOTORIEK

Rika Taeymans (Cirkus in beweging)

Qukeleku sportkriebels Qukeleku
3 tot 5 jaar
Nelson is 5. Later wil hij acrobaat worden. Samen met papa en mama traint hij zijn spieren en evenwicht. Samen met oma en opa bouwt hij zijn eerste piramides. Voor je het beseft, bouw je samen een ponypiramide of draai je een salto tegen de muur.
alt

CHEERDANCE

Danscentrum Aike Raes

Qukeleku sportkriebels Qukeleku
6 tot 9 jaar
De cheerleaders van Danscentrum Aike Raes zijn sinds 2005 een vaste waarde bij elke basket thuiswedstrijd van de Leuven Bears. Op het Belgisch Kampioenschap Cheerleading lieten ze al meermaals zien dat ze de allerbeste van het land zijn. Hun coach leert je in deze workshop de basis aan van het ‘Pom-