CC De Borre

voorstellingen

De meeste activiteiten worden herhaald. Klik verder op de tekst / foto voor een volledig overzicht.

alt

IN DE VERTE

MALOU VAN SLUIS & JUDITH SLEDDENS

Qukeleku voorstelling Qukeleku
3 tot 6 jaar
Wat is de verte? En hoe kom je daar? We verzamelen al onze moed en stappen de grote wijde wereld in op zoek naar het onbekende. Een beeldende, interactieve en muzikale voorstelling over weggaan en weer thuiskomen. En over het avontuur daar tussenin. Geïnspireerd door de verhalen van Toon Tellegen.
alt

JaGRIPon

Goochelaar Jahon

Qukeleku voorstelling Qukeleku
4 tot 7 jaar
Jahon woont op een zolder vol uitvindingen. Hij oefent er dagelijks zijn goocheltrucs. Na veel repeteren durft hij eindelijk de straat op. Wanneer een meisje Neva hem het grootste applaus ooit geeft, is Jahon meteen verliefd. Maar dan wordt ze geveld door JaGRIPon, een ziekte die niet te genezen is.
alt

LOTTA EN DE SLODDERKIP

Weerwolf vzw

Qukeleku voorstelling Qukeleku
3 tot 4 jaar
Lotta de kip vertelt, zingt en leeft het verhaal dat haar overkomen is. Een muzikale vertelvoorstelling voor kleuters, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek. Luister, kijk en doe vrolijk mee!
alt

EX EAQUO

Circus Katoen

Qukeleku voorstelling Qukeleku
6 tot 12 jaar
In Ex Aequo draait alles rond een jong koppel dat voor het eerst gaat samenwonen. Zoals dat vaak gaat in een prille relatie, wordt er heel wat gekibbeld: wiens spulletjes komen waar terecht? Het resultaat is een erg mooie, acrobatische voorstelling met een hoog ritme en tal van hilarische momenten.
alt

SLOTSPEKTAKEL: SOLO GUSTA

Krijmfresj

Qukeleku voorstelling Qukeleku
alle leeftijden
Krijmfresj sluit deze feesteditie van Qukeleku af met een heus vuurspektakel. Verwacht je aan een combinatie van vuurdans en jongleren. In deze show komen maar liefst 7 verschillende jongleertechnieken met vuur aan bod!