CC De Borre

voorstellingen

De meeste activiteiten worden herhaald. Klik verder op de tekst / foto voor een volledig overzicht.

alt

Schippers en Van Gucht

De Vervelende Bus

Qukeleku voorstelling Qukeleku
voor 4 tot 7 jaar
Ga mee met de Vervelende Bus, een filmisch en muzikaal spektakel waarin fantasie en tijd de hoofdrol spelen. Waarom duurt de ene minuut langer dan de andere? Wat zou jij doen als je de tijd even kon rekken? Staat de tijd dan stil? Of net niet… Een visuele voorstelling die zich letterlijk afspeel in
alt

Pulcinella

Hippe Heksen

Qukeleku voorstelling Qukeleku
voor 3 tot 7 jaar
Wie wil er wel eens een HIPPE HEKS zijn? Pulcinella vertelt over natuurheksen, dansheksen, feestheksen, toverkollen.....Ik neem jullie mee in het verhaal over DE HEKSENSCHOOL .
alt

TG Winterberg

In de kelder staat een huis

Qukeleku voorstelling Qukeleku
voor 3 tot 6 jaar
De muis woont in de kelder van een gigantisch huis. Alleen en helemaal tevreden leeft ze in de warme kelder daar beneden. Daar beleeft ze honderd en één bijzondere avonturen.
alt

FroeFroe

Rommelman

Qukeleku voorstelling Qukeleku
voor 6 tot 12 jaar
Rommelman woont graag tussen zijn rommel. Meer nog: hij is verzot op rommel! Want soms is het in zijn hoofd ook een rommeltje. En met rommel verveelt hij zich nooit. ‘Rommelman’ ging in première op Theater aan zee, nu komt Koen Swanenberg met zijn nieuwste minivoorstelling naar Bierbeek.
alt

Circus Paljasso

SLOTSPEKTAKEL: Perenlicht

Qukeleku voorstelling Qukeleku
voor alle leeftijden
In deze tijd van het jaar is het donker en koud, maar Circus Paljasso brengt ons licht en veel vuur. De slotact ‘Perenlicht’ is een mix van humor, circus- en vuurtechnieken. Nadien gaat iedereen met een warmer hart naar huis!