CC De Borre

SuperDojo

Wil jij ook eens komen proeven van CoderDojo en ervaren wat het precies inhoudt? Dat kan! Op zondag 4 februari 2018 van 13.00 u tot 17.00 u organiseren we de tweede editie van de SuperDojo, een namiddag vol techniek en wetenschap. Sluit aan bij de SuperDojo in de theaterzaal of neem deel aan een van de SUPER randactiviteiten. 

Wil je graag deelnemen? Ontdek het volledige programma en schrijf je in vanaf 15 januari 2018.

 

PROGRAMMA


SUPERDOJO

De theaterzaal wordt voor een tweede maal ingepalmd door een SuperDojo voor wel 100 kinderen. Ga met scratch aan de slag en ontwikkel zelf de leukste computerspelletjes. 

van 13.30 u tot 16.30 u 

voor kinderen van 7 tot 18 jaar. 

inschrijven superdojo

WORKSHOPS

alt

ROBOTWORKSHOP

Superdojo

SuperDojo
van 10 tot 12 jaar
In deze workshop duiken we in de boeiende wereld van de robots. We gaan aan de slag met de programmeertaal Scratch en zo brengen we stap voor stap ons robotwagentje tot leven. Ons doel alle robotwagentjes zelfstandig laten rondrijden op de verkeersplattegrond, zonder ongelukken. i.s.m. discover it
Tickets

EXTRA

Kom langs het FABLAB en ontdek lasersnijden, 3D-printen en veel meer. Ga zelf aan de slag met huis-, tuin en keukenchemie bij Professor A-toom tijdens zijn chemieshow of  geniet van een glaasje lekkers in onze foyer.