CC De Borre

THERE THERE COMPANY

As long as we (première)

Tickets
Tickets

circus theater

Hand op hand acrobatie vereist balans en vertrouwen, kracht en breekbaarheid, steun en overgave. Als een acrobatische figuur foutloos wordt uitgevoerd, dan zien we enkel perfectie. ‘As long as we’ wil tonen wat erachter schuil gaat: het eindeloos herhalen, het onvermogen om samen te werken, de soms lachwekkende zinloosheid van het proberen. En af en toe wél het perfecte samenspel. Naast twee artiesten, staan er 100 witte koffiekopjes op scène: net als de lijven, sterk en toch breekbaar.

THERE THERE Company, dat zijn Toon Van Gramberen en Hanna Mampuys. Deze twee Leuvense circusartiesten gingen in 2015 in première in onze zaal met ‘TYPO’ van Deux Sans Trois. Dit keer gaan ze op zoek naar wat voor hen de essentie is van circus als jonge kunstvorm.


van en met Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen (spel en concept), Tim Behren (dramaturgie) - een coproductie van Theater op de Markt en Perplx - met de steun van de Vlaamse overheid, Circuscentrum Vlaanderen, Latitude 50, 30CC, MiramirO en cc de borre