CC De Borre

vriendenpas

Wil je steeds genieten van het goedkoopste tarief? Word dan vriend van cc de borre! Vanaf het eerste ticket heb je recht op korting. Er wordt geen minimum-, maar ook geen maximumaantal voorstellingen opgelegd.

Bovendien programmeren we een extra voorstelling, exclusief voor onze vrienden! We heten je van harte welkom op dinsdag 23 mei 2017 om 20.00 u voor de gratis voorstelling '8 years, 5 months, 4 weeks, 2 days' van Bert & Fred. Een gezellige avond tussen vrienden en medewerkers, vergezeld van een hapje en een drankje. Met behulp van je vriendenpascode, reserveer je vooraf je ticket (vanaf 1 september 2016)! Meer informatie vind je hier.

koop hier je vriendenpas

GOED OM WETEN

  • Een vriendenpas kost € 10.
  • Een vriendenpas is niet persoonsgebonden. De code die gelinkt is aan je vriendenpas geeft recht op één ticket aan vriendenprijs per voorstelling, ongeacht wie er uiteindelijk naar de voorstelling komt. 
  • Een vriendenpas is geldig voor het seizoen 2016-2017, vanaf het moment dat deze wordt aangemaakt. De pas heeft dus geen terugwerkende kracht op eerder gekochte tickets en vervalt op het einde van het seizoen.
  • De vriendenprijs wordt uitsluitend toegepast op dag- en avondvoorstellingen voor jongeren en volwassenen. Het familieaanbod, vormingsactiviteiten en festivals vallen hier dus buiten.
  • Vandaag kan je via de webwinkel nog steeds vriendenpassen kopen. Reken deze af, vooraleer je tickets reserveert. Je vriendenpascodes zullen meteen verzonden worden naar je mailadres, waardoor je snel verder kan gaan met bestellen.
  • Reserveer NU je tickets voor de gratis vriendenvoorstelling van Bert & Fred. Hiervoor heb je uitsluitend je code(s) nodig.