CC De Borre

warmste week Bierbeek: The Me in You

benefietconcert t.v.v. Stop Darmkanker

Tickets

Activiteit Warmste Week

Het laatste concert van 2019 wordt heel bijzonder. In het kader van De Warmste Week ontvangen we The Me In You in De Borre. Op dinsdag 17 december doet deze band uit Diest een beroep op jullie goede smaak voor de goede zaak. De opbrengst van de avond gaat namelijk integraal naar Stop Darmkanker. Liefhebbers van Bon Iver, Sparklehorse en Nick Drake: spits jullie oren!

Fans van The Me In You hebben geen introductie nodig en hebben ondertussen al lang doorgeklikt om tickets te bestellen. Wie de band nog niet kent, staat op het punt een mooie muzikale ontdekking te doen. Al is de kans vrij groot dat er snel een belletje gaat rinkelen. Zo is het hun muziek die, op vraag van Jeroen Meus, elke dag te horen is in de generiek van Dagelijkse Kost.

Of luister eens naar het prachtige ‘Girl in armour’. StuBru en Radio 1 waren er weg van en het bracht The Me In You destijds zelfs tot op het podium van Pukkelpop. En nu dus naar dat van De Borre. Op dit exclusieve benefietconcert zal oud werk afgewisseld worden met nummers uit hun recentste plaat ‘Stuart Conroy 1974-1978’. Een album dat zoveel meer is dan een collectie liedjes. Met warme gitaren, dromerige elektronica en prachtige melodieën creëren ze een weemoedige soundtrack voor donkere winternachten. The Me In You smeert zijn boterhammen met een dikke laag melancholie en op 17 december mogen we allemaal eens bijten. Laat het smaken.