CC De Borre

Maak jij slingers voor onze 40ste verjaardag?

40 jaar geleden ontving cc de borre voor het eerst artiesten. Sindsdien groeide  het centrum uit tot een bruisende plek voor onze gemeente. En dat vinden wij een goede reden om te vieren! We doen dit in september met het familiefestival Carnivale Bierbeek en in juni met een overzichtstentoonstelling, culturele verrassingen dicht bij huis en groot dansfeest. Maar we willen aan deze feestelijke gebeurtenis ook slingers ophangen, heel veel slingers. Kilometerslang zelfs. 

OPROEP
Graag zien we vanuit de vier verschillende deelgemeenten vlaggenlijnen verschijnen naar het cultuurcentrum. Vlaggetjes die je thuis hebt liggen, maar ook vlaggetjes die we speciaal voor deze verjaardag maken.

Na het feestweekend komen de vlaggenlijnen in de uitleendienst van gemeente terecht, hierdoor kunnen jullie je buurtfeesten of verenigingsactiviteiten steeds een feestelijk inkleden.


IDEALE ZOMERACTIVITEIT VOOR JE VERENIGING OF BUURTCOMITÉ
Organiseer een Maakmoment Feestvlagjes met je vereniging of buren. Wij zorgen voor een handleiding, oude banners en biaislint van het cultuurcentrum. Jullie moeten enkel zorgen voor scharen, naaimachines, handige handen én een stevige portie sfeer en gezelligheid.

Heb je nog vragen of wil je graag meedoen, laat het dan weten via cc@deborre.be. Wij zorgen ervoor dat het materiaal tot bij jullie geraakt!