CC De Borre

Gezocht: vrijwilligers!

Vanaf 2017-2018 willen we als cultuurcentrum werken met een groep enthousiaste en cultuurminnende vrijwilligers, van jong tot oud. Waar we vandaag al kunnen rekenen op de inzet van een aantal gemotiveerde vrijwilligers in ons vormingsaanbod (taalcursussen, toneellessen, Op Stap, Creatief op poten,…), willen we graag werken met en aan een poule die ons kan bijstaan wanneer wij handen en ogen tekort komen.

Wij zoeken mannen en vrouwen van alle leeftijden en allerlei pluimage.

Wij bieden:

  1. een dynamische en creatieve omgeving
  2. een correcte en snelle betaling
  3. een toffe en diverse ploeg
  4. afwisselende en zelf te kiezen opdrachten, zoals
  • artiestencatering
  • hulp bij evenementen (opbouw, controle, logistiek, afbraak,...)
  • uitbaten van de toog voor en na voorstellingen 
  • hulp bij techniek
  • ...

Op dit moment zijn we in de eerste plaats nog op zoek naar vrijwilligers die af en toe bij een voorstelling de toog willen bemannen en naar vrijwilligers om te helpen bij evenementen.

De vergoeding die je krijgt voor je inzet, hangt samen met de tijdsinvestering. De vergoeding bedraagt €30 voor prestaties vanaf 3 uur.


Heb jij een hart voor cultuur? Steek je graag je handen uit de mouwen? En zou je graag achter de schermen meewerken aan het cultuurcentrum uit jouw buurt? Dan ben jij de geknipte persoon om ons vrijwilligersteam te versterken!

Stuur een mailtje naar vrijwilliger@deborre.be of bel naar 016 46 14 00 voor meer informatie. Je mag altijd zelf aangeven hoe vaak je maximaal wil komen en welke taken je bij voorkeur wenst te doen.