CC De Borre

Warmste Week Bierbeek

De eerste editie van de Warmste Week Bierbeek was een overdonderend succes. Tal van mooie acties leverden maar liefst 43 661,54 euro op voor het goede doel. Hoewel centen een belangrijke rol spelen wanneer het over initiatieven voor goede doelen gaat, is het vooral het warme Bierbeekse gevoel dat bijblijft. Het kriebelde dan ook om aan dit succes een vervolg te breien. Tijdens de tweede editie gaan we voor een nóg warmer Bierbeek. Jij doet toch ook mee?!

Hieronder laten we voor elke activiteit een vlammetje branden. Heb jij ook een actie die je wil laten verschijnen in de gemeentelijke communicatie? Bezorg ons dan alle info via warmsteweek@bierbeek.be én registreer je actie via de webiste van Studio Brussel.

OVERZICHT KOMENDE ACTIVITEITEN

WIJNVERKOOP

door Bruno Tuyls

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Zoals elk jaar organiseert Bruno een wijnverkoop ten voordele van Ave Regina. Hij verkoopt kwaliteitswijnen (rood en wit) en cava.
alt

WARMSTE WEEK: IK KOU(S) VAN JOU

hét warmste gadget

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Ik kou(s) van jou is zonder twijfel hét hebbeding van de Warmste Week Bierbeek 2018! De hele winter lang hippe en warme voeten en dat allemaal voor het goede doel. Letterlijk: een STEUNkous dus!
alt

WARMSTE WEEK: ROLAND ROBIJNS

Guernica

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Guernica is een komische theatervoorstelling van de Vlaamse schrijver Jo Van Damme. Het stuk gaat over een man die naar Spanje reist om er de Guernica te zien. Het is een grappig en ontroerend portret van een vader en een zoon, twee kankeraars die kleur vinden in een zwart-wit schilderij.
Tickets

BANDJESFEST

door jeugdraad Bierbeek

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Ook dit jaar zal de jeugdraad van Bierbeek zich weer inzetten voor het goede doel. Op het programma staan niet minder dan 3 optredens van plaatselijke bandjes, met tal van leuke randactiviteiten. De avond wordt afgesloten met een knalfuif.
alt

WARMSTE WEEK: VEILING

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Of wil je jezelf eens verwennen? Op de Warmste Veiling veilen we unieke ervaringen en kunstwerken, zoals een meet&greet met Michael Van Peel, een bezoek aan een kunstenaarsatelier, een verjaardagsfeest met springkastelen en zoveel meer! Eenmaal, andermaal!

VERSE SOEP FOR LIFE

door De Lovenier

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
De Lovenier organiseert dagondersteuning voor bewoners van Ave Regina die niet buitenshuis werken. Ze doen dit via verschillende ateliers (voeding, handwerk, crea, tuinwerk). Samen met een begeleider maken de cliënten van De Lovenier elke dinsdagmiddag overheerlijke soep. Dit keer ook voor jou!
alt

WARMSTE WEEK: HET ZESDE METAAL

Theatertour 'Calais'

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
West-Vlaamse avond in Bierbeek dankzij Wannes Cappelle en co! Kom en luister naar herwerkte versies van songs uit het beklijvende vierde album ‘Calais’, afgewisseld met eerder werk. Mis het niet!
Tickets

KOEKENBAK

door 't klavertje Bierbeek

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Alle kleuters, kinderen, juffen, meesters en de ouderraad van gemeenteschool 't Klavertje slaan de handen in elkaar voor Villa Rozenrood! Ze bakken lekkere koekjes en wafels. Deze verkopen ze op woensdag 19/12 en donderdag 20/12 aan de schoolpoort(en).
alt

KERSTCONCERT: ORSECANTE

Kerstconcert

klassiek Warmste Week Bierbeek Activiteit Warmste Week
Laat je ontroeren door OrSeCante, één van de vele koren die Leuven rijk is. Op het programma staan kerstliederen van bij ons, maar ook Engelse Carols, muziek uit de renaissance én de creatie van een zelf gecomponeerd kerstlied. Nadien kan je bij de vuurmanden genieten van Glühwein en warme chocomelk
uitverkocht

FEELGOOD DANS: OPEN KLAS

Feelgood Bierbeek

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Iedereen is welkom voor een open sessie Feelgood dans: kom mee dansen en bewegen op muziek waar je goedgezind van wordt. Voor amper 5 euro dans je met ons mee.
pagina 1 van 2 volgende pagina