CC De Borre

Warmste Week Bierbeek

Begin september lanceerde Studio Brussel haar campagne voor De Warmste Week 2017. Eén ding is duidelijk: geen Warmste Week zonder warme acties. Daarom gaan we ook in Bierbeek op zoek naar initiatieven die onze gemeente de warmste van Vlaanderen kunnen maken. Er kwamen reeds een mooi aantal voorstellen binnen, maar onze zoektocht gaat verder: misschien heb jij nog een idee, kan je een bestaande actie dat tikkeltje specialer maken of heb je gewoon zin om mee te doen!

Hieronder laten we voor elke activiteit een vlammetje branden. Heb jij ook een actie die je wil laten verschijnen in de gemeentelijke communicatie? Bezorg ons dan alle info via warmsteweek@bierbeek.be én registreer je actie via de webiste van Studio Brussel.

OVERZICHT KOMENDE ACTIVITEITEN

alt

ROZE LINTJES EN SPAARVARKENS FOR LIFE

gemeente Bierbeek en de borre

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Op verschillende plaatsen in Bierbeek kom je roze spaarvarkens tegen. Je muntgeld kan je hier zonder problemen in kwijt voor het goede doel. Aan het onthaal van de borre, in de bib en in het gemeentehuis kan je ook de bekende lintjes (1 euro) van Think Pink kopen, om op te spelden uit solidariteit.
alt

De Stikfabriek in actie

De Stikfabriek cc de borre

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
De leden van De Stikfabriek van cc de borre smeren hun stikmachines en stikken erop los. Warmtepitpoezen, -honden of -vossen, sleutelhangers in allerlei variaties of cirkelsjaals: deze creatieve dames maken ze voor je.
alt

WARMSTE VEILING

cultuurcentrum de borre

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Bierbeek heeft heel wat te bieden, op verschillende vlakken. Daarom engageerden enkele bekende Bierbekenaren enkunstenaars zich om de Warmste Week van Bierbeek te steunen. We veilen hun hebbedingen, kunstwerken en ludieke initiatieven dan ook graag voor het goede doel.
alt

WIJNVERKOOP

t.v.v. herinrichting speelterrein Klein Park

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Ave Regina verkoopt in de Warmste Week wijn en cava voor het goede doel. De opbrengst gaat naar een inclusief project: de herinrichting van de speelruimte in het Klein Park van Lovenjoel. De huidige speeltuigen zijn versleten en werden veiligheidshalve buiten gebruik gesteld.
alt

KOFFIE EN LEKKERS IN HET GEMEENTEHUIS

OCMW en gemeente Bierbeek i.s.m. De Molenbakkers

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Het personeel van gemeente en OCMW zorgen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis voor verse koffie en zelfgebakken lekekrs. Stel je bezoek aan het gemeentehuis uit tot in de Warmste Weel en geniet mee van zoetigheid en gezelligheid voor het goede doel.
alt

URBAN TRAIL Bierbeek

Sportraad Bierbeek

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Kom tijdens de eerste Urban Trail van Bierbeek wandelen of lopen voor het goede doel. Een parcours van 1,5 km leg je af zoveel je maar wil. Je loopt door D’store, de voetbalkantine, de nieuwe kleuterschool, verschillende locaties in de borre en het gemeentehuis. Mis deze unieke loop niet!
Tickets
alt

Verse soep for life

De Lovenier en Borrestaminee

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Speciaal voor de Warmste Week maakt De Lovenier soep voor jou. En voor het goede doel natuurlijk. Op dinsdag 19 december wordt er heerlijke soep met vers brood van bakkerij Depotter, geserveerd in de borrestaminee. Trommel familie, vrienden, studenten, collega’s… op en kom genieten!
alt

Warmste Winkel - de rappende kruideniers

door Savooi sociale kruidenier OCMW Bierbeek

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
In de Savooi, de Sociale Kruidenier in Bierbeek, komen 70+ leerlingen van de 3e, 4e en 5e leerjaren van de basisscholen Sint-Pieter, 't Klavertje en de Kinderberg voor alle klanten, ouders, grootouders en buurtbewoners lekkere soep en croque monsieurs verkopen en een spetterende show geven met dans
alt

Een warm gevoel in de bib

Bibliotheek Bierbeek

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Tijdens de Warmste Week mag je in de bib wat anders niet mag of kan: jezelf verwennen met een drankje. Een week lang serveert de bib immers warme dranken voor het goede doel: koffie, chocomelk, soep en zelfs glühwein. Dat sla je toch niet af?
alt

KERSTCONCERT

Iris Luypaers & Gijs Van der Linden

klassiek Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Iris Luypaers en Gijs Van der Linden ontroeren je met mooie melodieën uit o.m. ‘Faust’ en ‘Le nozze di Figaro’. Ze laten je ook meezingen met gekende liederen zoals ‘Ave Maria’ en ‘Pie jesu’. Nadien kan je bij de vuurmanden genieten van Glühwein en warme chocomelk à volonté.
Tickets
pagina 1 van 2 volgende pagina