CC De Borre

Warmste Week Bierbeek

De eerste editie van de Warmste Week Bierbeek was een overdonderend succes. Tal van mooie acties leverden maar liefst 43 661,54 euro op voor het goede doel. Hoewel centen een belangrijke rol spelen wanneer het over initiatieven voor goede doelen gaat, is het vooral het warme Bierbeekse gevoel dat bijblijft. Het kriebelde dan ook om aan dit succes een vervolg te breien. Tijdens de tweede editie gaan we voor een nóg warmer Bierbeek. Jij doet toch ook mee?!

Hieronder laten we voor elke activiteit een vlammetje branden. Heb jij ook een actie die je wil laten verschijnen in de gemeentelijke communicatie? Bezorg ons dan alle info via warmsteweek@bierbeek.be én registreer je actie via de webiste van Studio Brussel.

OVERZICHT KOMENDE ACTIVITEITEN

alt

WARMSTE WEEK: PIGEON ON PIANO

Als de toetsen vertellen

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Katrien Verfaillie, een Gentse met roots in de Westhoek, componeert en speelt eigen werk op piano. Haar creaties baden in melancholie. Ze houden het midden tussen nieuw-klassiek en het minimalisme van bijvoorbeeld Wim Mertens of Michael Nyman.
Tickets
alt

WARMSTE WEEK: ROLAND ROBIJNS

Guernica

Warmste Week Bierbeek Activiteit Warmste Week
Guernica is een komische theatervoorstelling van de Vlaamse schrijver Jo Van Damme. Het stuk gaat over een man die naar Spanje reist om er de Guernica te zien. Het is een grappig en ontroerend portret van een vader en een zoon, twee kankeraars die kleur vinden in een zwart-wit schilderij.
Tickets
alt

HET ZESDE METAAL

Theatertour 'Calais'

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
West-Vlaamse avond in Bierbeek dankzij Wannes Cappelle en co! Kom en luister naar herwerkte versies van songs uit het beklijvende vierde album ‘Calais’, afgewisseld met eerder werk. Mis het niet!
Tickets