CC De Borre

expo

alt

FILIAAL BIERBEEK SLAC LEUVEN

Opendeur

SEIZOEN 2023-2024 expo
Kinderen en jongeren baas in de borre want 9 dagen lang maken de leerlingen van het beeldatelier van Academie SLAC Leuven, afdeling Bierbeek, de tentoonstellingshal tot hun domein!
alt

Rita Heymans en Jan van Strien

pixels & poriën

SEIZOEN 2024-2025 expo
In de duotentoonstelling ‘Pixels en Poriën’ tonen Rita Heymans en Jan Van Strien een prachtig samenspel van evenwicht, kleur en compositie.
alt

TILLY EN KARIEN VAN NEYGHEM EN ANN GEIRNAERDT

Weefsels

SEIZOEN 2024-2025 expo
‘Weefsels’ verbindt woord, beeld en stof tot een eigen geheel. Een expo die je uitnodigt om anders te kijken naar wat ons maakt en raakt met werk van Tilly Van Neyghem, Karien Van Neyghem en Ann Geirnaerdt.
alt

CVO VOLT

FOTOGRAAF M/V/X

SEIZOEN 2024-2025 expo
CVO VOLT biedt sinds een aantal jaren een volwaardige opleiding fotografie aan in het volwassenenonderwijs en tweedekansonderwijs. Deze tentoonstelling in de borre is het sluitstuk van hun opleiding. Zij tonen hun eindwerk en lichten graag hun portfolio toe.
alt

VILLA VERBEELDING

De Zee De Zee!

scholen 1ste leerjaar 2de leerjaar 3de leerjaar expo 4de leerjaar 5de leerjaar 6de leerjaar
De expohal in de borre wordt omgetoverd tot een paradijs met een strandcabine boordevol (zee)boeken. Met illustraties van Leo Timmers, Annet Schaap, Peter Van den Ende, Mies van Hout, Marije Tolman en Mattias De Leeuw.
alt

HEILIG HART HEVERLEE - VRIJE BEELDENDE KUNST

GIP - eindproject leerlingen

SEIZOEN 2024-2025 expo
De leerlingen van het zesde jaar Vrije Beeldende Kunst van het H.-Hartinstituut werken een jaar lang rond een thema voor hun geïntegreerde proef (GIP). In de eindfase tonen de leerlingen een selectie van hun artistieke werken aan een groter publiek. Deze tentoonstelling is de kroon op hun werk.
pagina 1 van 2 volgende pagina