CC De Borre

muziek

alt

STAN VAN SAMANG

Op de schoot

muziek
Stan Van Samang liet het Antwerpse Sportpaleis al een paar keer vollopen, maar de borre nog niet. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Verwacht je aan een intiem, toch groots concert dicht huis. Je zit bijna letterlijk bij hem ‘Op de schoot’!
uitverkocht
alt

STUDIO GUGA

Zaalshow 'Ongehoord!' (try-out)

muziek
Radio Guga, de coverband rond maestroloog Guga Baul, gaat in 2019 een stapje verder. Onder de nieuwe naam Studio Guga werken ze aan een bijzonder verhaal: hun eerste studioplaat. Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar dit keer met gloednieuwe, eigen nummers.
Tickets
alt
Terug van weggeweest: hét bluesfestival met het Bierbeekse Binger dat in de borre zijn 35-jarig jubileum speelt. Mét Blues Lee: stomend en briesend als een stier in een Turks bluesbad. En mét The Bluesbones, een groep met een internationale reputatie die je zal raken tot op je ‘bones’.
Tickets
alt

UDO

Kerst met Udo

muziek
Kerst vieren met Udo? Zet je schrap voor een romantische en sfeervolle namiddag in het gezelschap van Udo en zijn topmuzikanten.
Tickets
alt

KERSTCONCERT

Onoir

muziek wereldmuziek
Laat je in de Sint-Hilariuskerk ontroeren door traditionele zang en volksmuziek uit de 15de tot 18de eeuw. Onoir brengt alle ingrediënten van een goede kerstboodschap samen: engelen, licht, liefde én mysterie. Nadien kan je bij de vuurmanden genieten van Glühwein en warme chocomelk ‘à volonté’.
Tickets
alt

SCALA

Meisjesnamen

muziek
Scala. Geliefd van in Duitsland tot in China. Maar nu met ‘Meisjesnamen’ terug in de Vlaamse theaters. En voor het eerst helemaal in het Nederlands met als insteek liedjes over vrouwen. Denk maar aan Anne en Irene. Twijfel niet te lang!
uitverkocht
alt

ERIK & SANNE

30 jaar 'Veel te mooi'

muziek
Op 12 maart 2020 is het precies 30 jaar geleden dat het populaire duo Erik & Sanne de klassieker ‘Veel te mooi’ opnam. Een verjaardag om niet zomaar voorbij te laten gaan. Daarom komen ze samen met dochter Maartje, met een feestelijke theatershow. Een uitzonderlijk en onvergetelijk weerzien!
Tickets
pagina 1 van 2 volgende pagina