CC De Borre

PROGRAMMA

alt

JADE MINTJENS

Bedankt om te komen

humor
Na haar eindejaarsconference in 2022 verblijdt Jade Mintjens je met haar eerste persoonlijke avondvullende zaalshow. In ‘Bedankt om te komen’ belooft Jade je een fijne avond te bezorgen en belofte maakt schuld! Uiteraard brengt deze Kempendochter ook haar gitaar mee. Alvast bedankt om te komen!
uitverkocht
alt

DE HOE

De nieuwe man

theater
Een schrijver en een actrice treffen elkaar in de luchthaven van Rome. Ooit waren ze verliefd, maar de angst om elkaar kapot te maken stond hun liefde in de weg. Worden hun herinneringen gekoesterd, of genadeloos herzien? Is de tijd rijp voor een echte dialoog?
Tickets
alt

CIRCUMSTANCES

Exit

familie circus
‘EXIT’ toont de ontmoeting van vier individuen die één collectief pad belopen. In een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren, bewegen ze in en door de ruimte. Verwacht je aan een spannende, impressionante en fysieke circus- en dansvoorstelling. Een must-see ...
uitverkocht
alt

THEATER MALPERTUIS & BOB DE MOOR

Wildeman

theater
Elk jaar sluit herbergier Beer zich op in z’n zolderkamer om af te dalen in de gebeurtenissen van z’n leven. Het is een geschiedenis van verlies en verdriet, van schuld en schaamte, maar ook van vragen die tot inzichten leiden. Magistrale tekst van Jeroen Olyslaegers, knap vertolkt door Bob De Moor.
Tickets
alt

BORRESTEBOVEN

familiefestival

familie festival
3 tot 12 jaar
Paspoort aangevraagd? Valiezen ingepakt? Reddingsvest gecheckt? Dan ben jij helemaal klaar voor vertrek. Op zondag 24 maart stijgen de vliegtuigen in ons land niet op vanuit Zaventem, wel vanuit de borre in Bierbeek. Kom en verdwaal tussen de gates, er valt écht van alles te beleven.
Tickets
alt

FLORIS & THE FLAMES

Classic in Flames

muziek
De vierkoppige band Floris and the Flames brengt bekende klassieke meesterwerken (van Bach tot Glass) in vurige eigentijdse versies voor jong en oud. ‘Classic in Flames’ wordt een unieke muzikale rollercoaster die niemand onbewogen laat.
Tickets
alt
Samen met zijn straffe kompanen staat Raymond wederom paraat om de onweerstaanbare lokroep van de podia te eren. Dit met zijn talloze evergreens die in ons collectief geheugen gebeiteld staan, maar gegarandeerd ook met enkele nagelnieuwe surprises.
uitverkocht
pagina 1 van 2 volgende pagina