CC De Borre

De nieuwe seizoensbrochure ontvangen? Geef ons jouw goedkeuring!

Je hoorde vermoedelijk al van de GDPR die in 2018 van kracht ging. Deze Europese wetgeving bepaalt hoe bedrijven, overheden en organisaties moeten omgaan met persoonsgegevens, dit met een stevige focus op privacy en veiligheid. Deze wet wil de burger beschermen tegen misbruik van zijn persoonlijke gegevens.

Ook als cultuurcentrum zijn we begaan met je privacy en nemen we graag de nodige voorzorgen om de gegevens van ons publiek te beveiligen tegen misbruik. Zelf verwerken we enkel de gegevens die worden verstrekt bij het reserveren van tickets. Deze worden gebruikt om:

  • jouw tickets digitaal aan te leveren.
  • je op de hoogte te houden van het programma. Zo ontvangt iedereen die de afgelopen drie seizoenen reserveerde, automatisch de seizoensbrochure in de brievenbus.
  • je te verwittigen wanneer wijzigingen optreden.
  • je een reminder te kunnen sturen een week voor de voorstelling.
  • je in geval van vragen antwoorden te kunnen geven.
  • vriendenpashouders als eerste op de hoogte te houden van de nieuwste weetjes.

Verder engageren we ons om (zoals de wet het voorschrijft) geen persoonsgegevens te delen met derden.

Om onze database te actualiseren, horen we graag hoe we in de toekomst met jou mogen communiceren. Geef via onderstaande knop dus zeker jouw voorkeuren door en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes! Belangrijk: onze seizoensbrochure en nieuwsbrieven zullen enkel nog verstuurd worden naar wie hier expliciet goedkeuring voor gaf.

MIJN VOORKEUREN


Heb je toch vragen over jouw gegevens? Wil je jouw naam en adres laten schrappen of wijzigen? Neem dan gerust contact op via cc@deborre.be of op het nummer 016 46 14 00.