CC De Borre

IMPROSIEF

Improsief, dat zijn de toneelgroepen van cc de borre voor kinderen en jongeren van 12 tot 18 jaar. Naar jaarlijkse traditie zorgen de groepen weer voor een toonmoment. Op zaterdag 27 en zondag 28 april 2024 laat je je laten verrassen door het resultaat van een jaar lang toneel spelen. Alle voorstellingen vinden plaats in de theaterzaal van de borre en zijn volledig gratis. Vooraf reserveren is niet nodig, iedereen is welkom!


alt

IMPROSIEVE SPIONNEN

Kruimels en kiezels

Improsief
Een sprookjesboek transporteert een groep jongeren naar een wereld waarin alles anders dan anders loopt. De weg naar huis is bezaaid met spannende en magische avonturen, mythische wezens en sprookjesfiguren. Maar heeft technologie ons vermogen om te geloven aangetast?
alt

IMPROSIEVE KAPITEINS

Volkstuin

Improsief
Miranda is een schrijfster. Ooit heeft ze succes gekend, erkenning, aanbidding, maar nu dreigt ze in het moddergat der vergetelheid te vallen. Ze zit met een writer’s block, de schulden stapelen zich op, ze moet nu echt een bestseller schrijven. Wat vredig ontkiemt vertakt zich in intriges en chaos.
alt

IMPROSIEVE KADETTEN

't is gebeurd

Improsief
De familie Van Looy, onder leiding van de beroemde presentator Lennart Van Looy gaat aan boord op een cruiseschip voor een exclusieve reis. Zijn doel? Een documentaire opnemen die Tom Waes en Gert Verhulst jaloers zullen maken! Kom aan boord en ontdek de verborgen intriges, leugens en verlangens.