CC De Borre

klassiek

alt

FRASCATI CHAMBER ORCHESTRA

La Notte

klassiek
Frascati Chamber Orchestra slaagt er in om zowel de liefhebber van klassieke muziek, als de muzikale leek te bekoren. Voor dit concert zoeken de jonge musici, afkomstig uit heel Europa, inspiratie bij componisten die ‘de nacht’ als thema kozen.
Tickets
alt

KERSTCONCERT

Iris Luypaers & Gijs Van der Linden

klassiek Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Iris Luypaers en Gijs Van der Linden ontroeren je met mooie melodieën uit o.m. ‘Faust’ en ‘Le nozze di Figaro’. Ze laten je ook meezingen met gekende liederen zoals ‘Ave Maria’ en ‘Pie jesu’. Nadien kan je bij de vuurmanden genieten van Glühwein en warme chocomelk à volonté.
Tickets
alt
Het Ensor Strijkkwartet brengt samen met Anne Cambier en een contrabas, lichtvoetige liederen van Schubert, alsook liederen uit het Weense operette repertoire. Het bijzondere aan deze kamermuziekbezetting is de kleinschaligheid. Hierdoor ontstaat er een grotere speelsheid en muzikale flexibiliteit.
Tickets
alt

HET GRENSGEVAL ENSEMBLE HOUTHANDEL.BE

Into the Woods

Het Grensgeval klassiek
Ensemble Houthandel.be is een pittig houtblazerskwintet dat een toegankelijk concertprogramma brengt. Daarbij exploreert het de mogelijkheden van het blaaskwintet tot het uiterste. Ze doen dit met werken van o.m. Barber, Arnold, Bernstein en Gershwin.
Tickets