CC De Borre

klassiek

alt

EXTRA: CELLOKLASSE ZHdK

Grote Generale: Bach met acht

klassiek
Acht jonge cellisten van de Zürcher Hochschule der Künste, uit de klas van Roel Dieltiens, scharen zich rond hun professor om hun concert van The Cello Biennale 2018 Amsterdam voor te bereiden in de warme akoestiek van de kerk van Opvelp.
nieuw
alt
De meer dan 40 musici van Frascati Symphonic nemen je mee op een ontspannende reis naar Italië. Met het celloconcerto van Schumann bewijst het jonge cellotalent Felix Vermeirsch dat hij niet aan zijn proefstuk toe is.
Tickets
alt

KERSTCONCERT: ORSECANTE

Kerstconcert

klassiek
Laat je ontroeren door OrSeCante, één van de vele koren die Leuven rijk is. Op het programma staan kerstliederen van bij ons, maar ook Engelse Carols, muziek uit de renaissance én de creatie van een zelf gecomponeerd kerstlied. Nadien kan je bij de vuurmanden genieten van Glühwein en warme chocomelk
Tickets
alt

HET GRENSGEVAL: CLARICATESSE

Delicatessen

Het Grensgeval klassiek muziek
Claricatesse dat is één professionele dirigent samen met een twintigtal muzikanten in vier smaken. Onder hen dertien Bes klarinetten, één alt, drie grote bassen en één extra grote contrabas als stevig fundament. Een recept uit onze eigen gemeente Bierbeek, om met volle teugen van te genieten!
Tickets
alt

HET GRENSGEVAL: RAAF HEKKEMA

Saxy Bach (suites)

Het Grensgeval klassiek muziek
Raaf Hekkema is een virtuoze alt- en sopraansaxofonist van het Calefax Rietkwintet. Hij onderzoekt graag de mogelijkheden van de sax als solo-instrument.Met zijn fascinerende bewerkingen werpt hij een nieuw licht op de Bachsuites: een unieke kans om dit live te komen beluisteren.
Tickets