CC De Borre

muziek

alt
In 1969 gaven The Beatles onaangekondigd hun laatste openbare concert vanaf het dak van Apple Records in Londen. SGT. Pepper treden in hun voetsporen en geven van op het dak van de borre een uniek tributeconcert.
Tickets
alt

FRASCATI

La Folia

muziek klassiek
Artistiek leider en dirigent Kris Stroobants - hier in de continuorol op klavecimbel – tekent samen met de concertmeester en twee aanvoerders van Frascati Symphonic voor een wervelende uitvoering van La Folia met variaties van Vivaldi, Bach, Boccherini, Haydn en Händel.
alt

LILIANE SAINT-PIERRE

Namiddagconcert: Karma

muziek
Omringd door vijf jonge en passievolle muzikanten, wil Liliane Saint-Pierre je graag entertainen. Meer nog: verleiden met een gloednieuw album 'Karma', waarin ze het beste van zichzelf geeft.
alt

ENSOR STRIJKKWARTET & JAN DECLEIR

Er was eens… Beethoven

muziek klassiek
Jan Decleir en het Ensor Strijkkwartet maken van ‘Er was eens… Beethoven’ een intieme concertvoorstelling die de kwartetten van Beethoven combineert met verhalen van diens tijdgenoten, de gebroeders Grimm. Beiden staan ze borg voor een hartverwarmende winteravond!
alt
Wanneer pianist Alano Gruarin het podium deelt met zanger/cabaretier Mich Walschaerts is het resultaat een stomend funckycabaretsoulconcert zoals je voordien nooit meemaakte.
alt

HET GRENSGEVAL: SENNE GUNS

Opus 3

theater muziek
‘Opus 3’ is een cabaretdebuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor o.m. de muziek van Mozart èn zichzelf fileert.
verplaatst