CC De Borre

muziek

alt

OKRA PLAYGROUND (FIN)

Turmio

muziek
Okra Playground is een jonge elektrofolk-band die je kippenvel bezorgt door hun intense meerstemmigheid, enthousiaste uitstraling en mooie traditionele elementen in hun repertoire. Kortom: een warmhartig concert dat al je vooroordelen over 'traditionele folk' overboord gooit.
Tickets
alt

NATHALIE MESKENS

Meskens in Motown

muziek
Na meer dan 25 uitverkochte zalen komt Nathalie Meskens in het voorjaar van 2018 met meer Motown! Samen met de beste muzikanten van Vlaanderen, bezorgt de vrolijke en aanstekelijke Meskens je een avond om nooit meer te vergeten. Wedden dat je zingend en swingend naar buiten gaat?
uitverkocht
alt

JAN DELVAUX & DJ BOBBY EWING

Belpop Bonanza Quattro

muziek theater
De apostels van de Belpop zijn terug. Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (a.k.a. Jimmy Dewit) hebben een nieuw programma klaar met verrassende verhalen uit de vaderlandse muziekgeschiedenis. Aflevering 4 wordt even leerrijk, entertainend en grappig als zijn voorgangers. Hop Hop Belpop!
Tickets
alt
Haal samen met Jackobond herinneringen op aan het fijne repertoire van Marva. De teksten van onder meer ‘Rode rozen in de sneeuw’, ‘Oempalapapero’ en ‘Een eiland in groen en blauw’ staan zonder twijfel in je geheugen gegrift.
Tickets
alt

GUIDO BELCANTO

Liefde en devotie

muziek
Guido Belcanto werkte het afgelopen jaar plichtsbewust, devoot en liefdevol aan zijn 14de studioalbum. Het werd een nieuwe verzameling levensliederen, zoals alleen Belcanto ze kan maken: over mensen met een eenzaam en gebroken hart, over zij die de andere kant opkeken toen het geluk voorbijkwam.
Tickets
alt

HET GRENSGEVAL ZSA ZSA ZSU

Vlinders in de buik

Het Grensgeval muziek
Ze zijn eerder zeldzaam, bands die enkel uit vrouwen bestaan én doorbreken. Zsa Zsa Zsu is zo’n zeldzaamheid. Gekleed in Roaring Twenties jurken bespelen deze jonge dames hun publiek met avontuurlijke, dansbare gipsy swing en zwoele, ondeugende songs. Kom hen mee ontdekken!
Tickets