CC De Borre

muziek

alt

FEEST IN HET BOS / FORESTIVAL

Festival Feest in het bos / Forestival

festival Feest in het bos muziek theater
vanaf 3 jaar
‘Feest in het bos’ is een gezellig festival voor jong en oud en alles ertussenin. Een feest voor Vlamingen en Walen, op een unieke locatie aan de rand van het bos. Laat je op zaterdag 22 september 2018 verrassen door een mix van circus, muziek, workshops en animatie.
Tickets
alt

LOS CALLEJEROS

Fiesta 20!

muziek wereldmuziek
De verbroedering tussen Bierbeek en haar Ecuadoriaanse partnergemeente Oña bestaat 20 jaar. Dit willen we muzikaal vieren met Los Callejeros, de meest veelzijdige ambiancegroep uit de regio. Put on your dancing shoes en laat je verleiden tot een hartverwarmend zuiders volksfeest.
Tickets
alt

MANDOLINMAN & ANSATZ DER MASCHINE

mandolinman

Fonkelvogel Erfgoed vertelling muziek
De snaarinstrumenten van MANdolinMAN en de elektronica van Ansatz Der Maschine verweven muzikaal erfgoed tot een feërieke en beklijvende muziekvoorstelling. Ze laten zich hierbij inspireren door muziekmanuscripten en oude liedboeken uit het Hageland. Genieten op zondag in de Bremt-kapel!
Tickets
alt
Ann Christy heeft in haar leven ontelbare harten gestolen. Haar nummers ‘Dag vreemde man’, ‘Gelukkig zijn’ en ‘De roos’ groeiden uit tot ware klassiekers. Vandaag graven Maggie MacNeal, Riet Muylaert, Sandrine en Sofie in het rijke repertoire van Ann Christy. Een ode om van te genieten!
Tickets
alt

YEVGUENI

Tijd is alles

muziek
Yevgueni komt naar Bierbeek met hun laatste theaterconcert, de meest persoonlijke en actuele voorstelling tot nu toe. Teksten om over na te denken, maar geen filosofische praatbarak. Wel een verrassende achtbaanrit van ingetogen, akoestische pareltjes tot pure rock ’n roll.
Tickets
alt

SPINVIS SOLO

In Werkelijkheid

muziek
Wie de film ‘Vele Hemels’ zag, weet het: Spinvis maakt muziek die je raakt. Speciaal voor de theaterzalen schrijft Spinvis ‘In Werkelijkheid’. Een visuele en muzikale vertelling met oud en nieuw werk. Vaak opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard.
Tickets
alt

IRISH MYTHEN (CA)

Live

muziek wereldmuziek
Irish Mythen is een Canadese singersongwriter die het podium deelde met o.m. The Dubliners, Rod Stewart en Gordon Lightfoot. Een stem als een klok, een doorleefde performance en grappige bindteksten vol zwarte humor: dit is hét concert om niet te missen in 2019!
Tickets
alt

MICH WALSCHAERTS ZINGT

Nekka 25

muziek
Nekka-nacht bestaat 25 jaar. Op hun vraag bijt Mich Walschaerts (Kommil Foo) zich vast in straffe Nederlandstalige songs. Mich zal de ziel uit z’n lijf zingen. Met alle respect voor het origineel, maar met persoonlijke toets. Een fijne kleinkunstavond!
Tickets
pagina 1 van 2 volgende pagina