CC De Borre

muziek

alt

LILIANE SAINT-PIERRE

Karma

blok 2 muziek
70 jaar worden schrikt vele mensen af, maar deze leeftijd geeft Liliane Saint-Pierre het gevoel van een nieuw begin, een derde leven. Omringd door vijf jonge en passievolle muzikanten, wil ze jou graag entertainen. Verleiden zelfs, met een gloednieuw album waarin ze het beste van zichzelf geeft.
Tickets
alt

BARBARA DEX & BAND

Thank God I’m a Country Girl

blok 2 muziek
In 'Thank God I’m a Country Girl’ plaatst Barbara Dex countryzangeressen op een piëdestal. Zo staan o.m. Dolly Parton, Emmylou Harris, Tammy Wynette, Patsy Cline, Loretta Lynn, Lucinda Williams, June Carter en Cindy Walker op haar lijstje.
Tickets
alt

FRASCATI

Nieuwjaarsconcert: La Folia

blok 2 muziek
Artistiek leider en dirigent Kris Stroobants tekent, samen met de concertmeester en twee aanvoerders van Frascati Symphonic, voor een wervelende uitvoering van ‘La Folia’. Op het programma staan variaties van Vivaldi, Bach, Boccherini, Mozart en Händel. Puur genieten!
Tickets
alt

JASPER STEVERLINCK

Churches Tour, Winter 21-22

blok 2 muziek
Zanger en songschrijver Jasper Steverlinck is een uniek muzikaal fenomeen. Van november 2021 tot en met februari 2022 speelt hij een 25-tal concerten in kerken met een mix van oud en nieuw werk. Ook de Sint-Hilariuskerk van Bierbeek staat op zijn lijstje.
Tickets
alt

FILIP JORDENS & BAND

Hommage à Brel

blok 2 muziek
Filip Jordens brengt een hartstochtelijke ode aan Jacques Brels magistrale klassiekers en andere pareltjes, omringd door enkele uitmuntende muzikanten. Dit wordt een onvergetelijke avond!
Tickets
alt

GUST DE COSTER, JO LEMAIRE, ELISA WAUT e.a.

Belpop 80’s

blok 2 muziek
Jo Lemaire, Elsje Helewaut, Marcel Vanthilt en Peter Slabbynck brengen de beste nummers uit de jaren ‘80. Gust De Coster, ex-presentator bij Radio 2, vertelt straffe verhalen alsof zijn radioprogramma ‘Vrijaf’ nooit uit de ether verdween.
Tickets