CC De Borre

muziek

alt

IRISH MYTHEN (CA)

Live

muziek wereldmuziek
Irish Mythen is een Canadese singersongwriter die het podium deelde met o.m. The Dubliners, Rod Stewart en Gordon Lightfoot. Een stem als een klok, een doorleefde performance en grappige bindteksten vol zwarte humor: dit is hét concert om niet te missen in 2019!
Tickets
alt

MICH WALSCHAERTS ZINGT

Nekka 25

muziek
Nekka-nacht bestaat 25 jaar. Op hun vraag bijt Mich Walschaerts (Kommil Foo) zich vast in straffe Nederlandstalige songs. Mich zal de ziel uit z’n lijf zingen. Met alle respect voor het origineel, maar met persoonlijke toets. Een fijne kleinkunstavond!
Tickets
alt
Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen. Zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. De productie ‘Johnny Cash, The Man and The Music’ brengt deze twee werelden samen in een knappe bewerking van Dominiek Vandevenne, mét Dominique Van Malder.
Tickets
alt

EMILE

Emile

muziek
Wie de liveshows van Bart Peeters kent, moet het al zijn opgevallen: zijn violist heeft bijzonder veel talent! Vandaag kiest Emile resoluut voor een soloproject. Emile zingt, speelt viool en laat zich begeleiden door drie violisten en een contrabassist. Het resultaat is vernieuwend, fris en speels.
Tickets
alt

HET GRENSGEVAL: CLARICATESSE

Delicatessen

Het Grensgeval klassiek muziek
Claricatesse dat is één professionele dirigent samen met een twintigtal muzikanten in vier smaken. Onder hen dertien Bes klarinetten, één alt, drie grote bassen en één extra grote contrabas als stevig fundament. Een recept uit onze eigen gemeente Bierbeek, om met volle teugen van te genieten!
Tickets
alt

HET GRENSGEVAL: RAAF HEKKEMA

Saxy Bach (suites)

Het Grensgeval klassiek muziek
Raaf Hekkema is een virtuoze alt- en sopraansaxofonist van het Calefax Rietkwintet. Hij onderzoekt graag de mogelijkheden van de sax als solo-instrument.Met zijn fascinerende bewerkingen werpt hij een nieuw licht op de Bachsuites: een unieke kans om dit live te komen beluisteren.
Tickets