CC De Borre

familie

alt

ESMÉ BOS & BART VOET

Wiegelied

familie
vanaf 2,5 jaar
Esmé Bos en Bart Voet verzamelden voor ‘wiegelied’ de liedjes die speciaal voor baby’s en peuters gezongen worden. ‘wiegelied’ is een heerlijk intiem concert voor de allerkleinsten, met slaap- en wiegeliedjes van over de hele wereld. Voor jouw kleintje misschien wel z’n allereerste concert?
Tickets
alt

MAX LAST

Duizend dingen achter deuren

familie
vanaf 7 jaar
'Duizend dingen achter deuren' neemt je mee naar plekken waar je anders nooit zou komen. Deze wandelvoorstelling van Max Last is een ware ontdekkingstocht in het beroemdste gebouw van onze gemeente: het gemeentehuis. Een unieke kans die je moet grijpen!
Tickets
alt

OKIDOK

HA HA HA

familie
vanaf 6 jaar
‘HA HA HA’ van Okidok tovert van begin tot eind een lach op je gezicht. Twee komische figuren met rode neus en grappig loopje spelen met blikken, mimiek en onderlinge verhoudingen. Hun buitengewone acrobatietechniek is de kers op de taart. Een fijne circusvoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar!
Tickets
alt

BOZE WOLF: DEFDEF

Kaauwbooj

Boze Wolf festival familie
vanaf 6 jaar
Treed binnen in de kaauwboojranch van DEFDEF en volg het verhaal van onze held in de Far West. Hij heeft geen schoenen, geen paard en zelfs zijn lief is gaan lopen. Maar onze held geeft niet op, let maar op! Het wordt een intieme, unieke beleving voor stoere kerels én meisjes met een snor.
Tickets
alt

BOZE WOLF: GRIET HERSSENS

Bruno

Boze Wolf festival familie
vanaf 8 jaar
Bruno was een vreemd jongentje dat steeds met zijn hoofd in de wolken liep. Zelden had hij beide voeten stevig op de grond. Toen er oorlog uitbrak in de stad waar hij woonde, besloot hij om samen met het buurmeisje Célestine te rebelleren. Bijzonder figurentheater met… papier!
Tickets
alt

BOZE WOLF: LAROS & DE JONG (NL)

De Wolkenfabriek

Boze Wolf festival familie
vanaf 4 jaar
‘De Wolkenfabriek’ is een scène-op-scène voorstelling die wordt gespeeld aan de hand van een levensgroot pop-up boek. Elke bladzijde toont een heel nieuwe wereld. Een lust voor het oog boordevol vondsten en verrassingen. Laat je meevoeren naar de wolkenwereld!
Tickets
alt

BOZE WOLF: WiTHWIT & FROEFROE

Les Soeurs

Boze Wolf festival familie theater
vanaf 6 jaar
‘Les Soeurs’ is een beeldend-muzikale voorstelling waarin twee enorme poppen de hoofdrol spelen. Samen met het publiek ontdekken de poppen zichzelf, elkaar en de wereld rondom hen. Wie heeft nu echt de touwtjes in handen? Een pareltje uit het Vlaamse figurentheater, voor kinderen én volwassenen!
Tickets
alt

DE KOLONIE MT

Manneke Tap

familie
vanaf 4 jaar
MannekeTAP is een eenzaam, beetje stuurs mannetje. Elke dag volgt hij dezelfde routines, tot enkele toevallige ontmoetingen opnieuw klank en kleur in zijn leven brengen. Een vinger tikt. Een voet haalt uit. Voelt hij daar het ritme van het tappen weer?
laatste tickets
alt

MEVROUW DE POES

Dierenplezier

familie
vanaf 2 jaar
Nu het schip van Kapitein Winokio is aangemeerd voor onderhoud, nemen Mevrouw de Poes en Muziekmatroos Petrolium de allerkleinsten mee aan land. Daar stelt Mevrouw de Poes al dansend en zingend al haar dierenvriendjes voor. Spits je oren, smeer je stembanden en warm die beentjes al maar op!
uitverkocht