CC De Borre

expo

alt

PHOTO VIEW 2017

Centrum voor Beeldexpressie

expo
Met de jaarlijkse expo ‘Photo View’ geeft het Centrum voor Beeldexpressie de kans aan beloftevolle fotograferen om hun werk te tonen aan het brede publiek. Een geheel eigen visie op fotografie is daarbij steeds de kern.
alt
CVO VOLT biedt sinds een aantal jaren een volwaardige opleiding fotografie aan in het volwassenenonderwijs in de regio Leuven-Landen-Tienen. Dit jaar studeren opnieuw zeven fotografen af. Deze expo is het sluitstuk van hun opleiding.
alt
Femke Merens en Chelsea Ruelens, twee laatstejaarsstudenten reclamevormgeving, bewijzen dat je als grafisch ontwerper zowel creativiteit als technische skills aan de dag moet leggen. In deze expo presenteren ze naast enkele reclamecampagnes ook typografie, fotografie, logo designs en posters.
alt
In ‘Dingen Die Doen Dromen’ toont Lieve Van den Eynde een combinatie van beelden, grafiek en schilderijen. Lieve werkt steeds vanuit haar intuïtie en laat zich niet uit haar evenwicht brengen door drukdoenerij of opgeklopte ambities. Geniet van haar werk en kom heel even tot rust.
alt
De leerlingen van het zesde jaar Vrije Beeldende Kunst van het H.-Hartinstituut werken een jaar lang rond een thema voor hun geïntegreerde proef (GIP). In de eindfase tonen de leerlingen een selectie van hun artistieke werken aan een groter publiek. Deze tentoonstelling is de kroon op hun werk.
pagina 1 van 2 volgende pagina