CC De Borre

expo

CORONA-UPDATE EXPO

  • Sinds begin december mogen tentoonstellingen opnieuw plaatsvinden.
  • Kom langs per bubbel en beperk je bezoek tot max. 30 minuten. 
  • Voor bezoeken langer dan 30 minuten dien je verplicht een afspraak te maken.
    Dit kan je doen door te mailen naar cc@deborre.be, of te bellen naar 016 46 14 00.
  • Wij zorgen dat een coronaveilig bezoek mogelijk is. Het dragen van een mondmasker en registratie in het bezoekersregister zijn verplicht.
  • We hopen jou te mogen ontvangen in onze expohal!
alt

Wall of Local Fame

Foto's van Guy Lambrechts

Wall of fame expo
Landschaps-, architectuur- en natuurfotograaf Guy Lambrechts combineert graag zijn liefde voor reizen, natuur en fotografie. Hij is geïnspireerd door het licht en de lijnen, in de rustige schoonheid en elegantie van het landschap en de natuur.
alt

EXPO: MOMENTUM

GIP VBK-Heilig Hart-Instituut Heverlee

expo
De leerlingen van het 6de jaar Vrije Beeldende Kunst uit het Heilig Hartinstituut Heverlee werkten dit jaar voor hun geïntegreerde proef rond het woord MOMENTUM. De tentoonstelling bevat een selectie van hun artistieke werken rond dit thema.
alt

Wall of Local Fame

Anne Laga: Het wezenlijke heeft tijd

Wall of fame expo
Hartelijk welkom !!! Laat je raken door kleuren, vormen en klanken. Genieten van wat is. Harp, fluit, drum, klankschalen, creepy noises, gedurfde tonen, moedige kreten,… omhullen kleuren, kleine en grote schilderijen, gedichten, beelden, zaken die onbenullig lijken…
alt

EXPO: FOTOGRAAF M/V/X

CVO VOLT Leuven

expo
CVO VOLT biedt sinds een aantal jaren een volwaardige opleiding fotografie aan in het volwassenenonderwijs en tweedekansonderwijs. Deze tentoonstelling in de borre is het sluitstuk van hun opleiding. Zij tonen hun eindwerkreeks en lichten graag hun portfolio toe.