CC De Borre

expo

alt

BOZE WOLF EXPO

Illustraties van Kristina Ruell

expo
In maart 2019 organiseert cc de borre reeds de vijfde editie van BOZE WOLF, hét Figurentheaterfestival uit onze regio. Ook voor deze editie organiseren we graag een BOZE WOLF EXPO. Dit keer zal Bierbeeks illustratrice Kristina Ruell haar recente tekeningen presenteren.
alt

KUNSTROUTE LOVENJOEL

expo kunst
Je kent de kunstroutes van cc de borre ongetwijfeld nog. De komende editie landen we in de deelgemeente Lovenjoel. Gedurende twee weekends in de lente van 2018 kan je kunst beleven. Ook deze kunstroute wordt een mix van rijke kunstzinnige ontmoetingen en verwonderlijke natuurontdekkingen!
alt
De leerlingen van het zesde jaar Vrije Beeldende Kunst van het H.-Hartinstituut werken een jaar lang rond een thema voor hun geïntegreerde proef (GIP). In de eindfase tonen de leerlingen een selectie van hun artistieke werken aan een groter publiek. Deze tentoonstelling is de kroon op hun werk.
alt

ISIS HERZIEN

Grafisch werk van Roeland Kotsch

expo
Roeland Kotsch presenteert de nieuwste fase van zijn Isis-project, grafisch werk. Zijn belangstelling voor de oude Egyptische cultuur en kennis van de West-Europese kunstgeschiedenis gaan bij hem samen met een eigen artistieke visie.