CC De Borre

circus

alt

D'IRQUE & FIEN

Sol Bémol

circus familie
vanaf 6 jaar
Balancerend op de grens van dromerig en grappig, is ‘Sol Bémol’ een heerlijke voorstelling voor iedereen die nieuwsgierig in het leven staat. Verwacht je aan een mengeling van circusacts en muziek, waarbij een vliegende piano de weten van de zwaartekracht tart.
Tickets
alt

TOMÁS KUBÍNEK

Miracle Man

circus
De kleurrijke Amerikaan Tomáš Kubínek brengt visuele humor van wereldniveau. Hij wordt wel eens de meester van de onnodige risico’s, nutteloze uitvindingen en halsbrekende stunts genoemd. Van Broadway naar Bierbeek: mis deze comedy-circusshow niet, je zal er nog lang over kunnen napraten!
Tickets
alt

BOZE WOLF: SPROOKJES ENZO & PIETRO CHIARENZA

Incontri#2

Boze Wolf festival festival circus familie
vanaf 3 jaar
Bij valavond steken we de vuren aan en nodigen we je uit voor een eigenzinnig vuurspektakel in openlucht. ‘Incontri#2’ vertelt je een klein verhaal vol sterke beelden dat je doet wandelen tussen de sterren en laat dansen tussen de vlammen. Laat je artistiek verwarmen!
Tickets

EXCLUSIEF VOOR DE VRIENDEN

Preview seizoen 2019-2020 op een bedje van circus

circus vrienden exclusief
Op dinsdag 28 mei 2019 verwennen we onze vrienden met een gezellig avondje uit met leuke circusacts. De programmatoren en bestuurders van Cultuurcentrum Bierbeek bieden je alvast een preview van het nieuwe seizoen 2019-2020 en bij een glaasje en een hapje kan je meer info krijgen.