CC De Borre

webwinkel

Eenvoudig en snel reserveren doe je gewoon thuis

Thuis reserveren is kinderspel met de vernieuwde webwinkel van cc de borre. Je doet dit van waar je maar wil en wanneer je maar wil (24 uur op 24, 7 dagen op 7).

Naar de webwinkel!


Online reserveren in een notendop

 1. ​SELECTEER voorstellingen en vormingsactiviteiten naar keuze, voor het gewenste aantal personen. Kies steeds de juiste basis- en vriendenprijs! Ons bestelformulier uit de seizoensbrochure is hierbij een handige houvast.
   
 2. KIES ZELF JE PLAATSEN. Voor een aantal voorstellingen zijn er genummerde plaatsen. Het systeem stelt de best beschikbare stoel(en) voor, maar deze pas je zelf nog aan in het zaalplan.
   
 3. VRIENDENPAS om recht te hebben op het goedkoopste ticket, dien je vooraf een vriendenpas aan te kopen. Ter controle zal bij reservatie steeds gevraagd worden om je vriendenpascode in te voeren. 
   
 4. EENVOUDIGE REGISTRATIE. Onze nieuwe webwinkel maakt komaf met vervelende accounts en vergeten paswoorden. Vul eerst je winkelmandje naar hartenlust en bezorg ons dan de informatie die we nodig hebben. We beperken het aantal verplichte velden tot een minimum.
   
 5. DIRECT BETALEN. Online reserveren en betalen doe je voortaan verplicht in één beweging. Hou je bankaart (Bancontact / Mister cash of kredietkaart) en netbanking-bakje dus bij de hand, want uitgesteld betalen is niet mogelijk. Je betaalt helemaal veilig online en dat zonder bijkomende administratiekost.
   
 6. LEVERWIJZE TICKETS Je tickets meteen in je mailbox? Het kan! Print je tickets thuis af of laat ze gewoon scannen op je smartphone. 


Handleiding webwinkel


Laat je helpen

Ben je niet vertrouwd met het plaatsen van online bestellingen? Raadpleeg dan binnenkort onze handleiding of laat je helpen! We voorzien twee oefenmomenten op

 • dinsdag 31 mei 2016, van 18.00 u tot 20.00 u
 • dinsdag 7 juni 2016, van 18.00 u tot 20.00 u

Maar ook tijdens de kantooruren ben je van harte welkom.