CC De Borre

lager

1ste graad

alt

TAL EN THEE

Wars

scholen 1ste leerjaar 2de leerjaar
WARS speelt zich af in de haven waar een bonkige man woont, samen met zijn dochter Luttel. De kleine Luttel beweegt zich vrij door de stad en keert elke avond huiswaarts met zakken vol botjes, kevers, dopjes en vuursteentjes. Tot ze op een dag iets vindt dat niet in haar jaszak past en beweegt…
alt

VOOR.ONTWERP

Back to the basics

scholen 1ste leerjaar 2de leerjaar
Houtresten en wegwerpspullen zijn de ingrediënten voor een artistieke creatie. In dit bouwatelier staan verbeelding, oplossingsgericht denken en techniek centraal. Deelnemers leren timmeren met nagels en hamer, en vijzen draaien met de schroefmachine.

2de graad

alt

BOZE WOLF: MAKE MEND AND DO

Tiny Echoes

scholen 3de leerjaar 4de leerjaar
Adalberto en Sophia zijn gelukkig. Het liefst van al kijken ze samen naar de sterren, de toekomst lacht hen toe. Tot het leven anders loopt dan gepland.. Een verbluffende figurentheatervoorstelling door het Engelse Make Mend and do. Een unieke kans!

3de graad

alt

VILLA BASTA

Special Effects

scholen 5de leerjaar 6de leerjaar
Explosies, stunts en green screen: hoe werkt dat nu eigenlijk? Tijdens deze workshop bedenk, film, regisseer en acteer je jouw eigen video. Spectaculaire effecten mogen natuurlijk niet ontbreken! Zo maak je niet alleen samen een film, maar leer je ook bij over de wondere wereld van special effects.
alt

HETPALEIS & MARTHA!TENTATIEF

Dounia B.

scholen 5de leerjaar 6de leerjaar
Dounia woont met haar papa en broers in een hoge toren aan de rand van de stad. Ze heeft cool voor twee en plannen voor drie. En vandaag spreekt ze jullie toe. Want ze heeft iets belangrijks te vertellen. ‘Dounia B’ is een spannend duel tussen een actrice en animatiefilm.