CC De Borre

vertelling

alt

CURSUS FONKELEND VERTELLEN

door ervaren vertellers Fred Versonnen en Rien Van Meensel

Fonkelvogel vertelling volwassenen vorming
Fred Versonnen en Rien Van Meensel beheersen als geen ander de kunst van het natuurlijk vertellen. Samen willen ze vermijden dat de verteltraditie verdwijnt. In deze cursus ‘Fonkelend vertellen’ delen ze dan ook graag hun kennis met jou. Ervaring is geen must, enkel veel goesting!
uitverkocht
alt

MANDOLINMAN & ANSATZ DER MASCHINE

Mandolinman

Fonkelvogel Erfgoed vertelling muziek
De snaarinstrumenten van MANdolinMAN en de elektronica van Ansatz Der Maschine verweven muzikaal erfgoed tot een feërieke en beklijvende muziekvoorstelling. Ze laten zich hierbij inspireren door muziekmanuscripten en oude liedboeken uit het Hageland. Genieten op zondag in de Bremt-kapel!
Tickets
alt

FONKELVOGEL VERTELAVOND

Nell Phoenix

Fonkelvogel vertelling
De verhalen van de Londense Nell Phoenix zijn vaak traditioneel, maar verbazen, verwonderen en brengen je aan het lachen. Een dame boordevol passie en vuur!
Tickets
alt

2de editie fonkelvogel vertelfestival

vertelling Fonkelvogelfestival
Twee jaar na de geslaagde eerste editie van het Fonkelvogel vertelfestival, verwennen we jullie opnieuw met een bijzondere verteldriedaagse. Laat je op sleeptouw nemen door de grappige, ontroerende en spannende verhalen van onze storytellers. Je hangt zonder twijfel aan hun lippen!