CC De Borre

theater

alt

THEATER ZUIDPOOL

De felomstreden kroon

theater
Tom Lanoye herwerkt het allereerste koningsdrama uit de geschiedenis, tot een volledig nieuw stuk. Kleef daar de eigenzinnige enscenering van Zuidpool op, een aantal rasacteurs als Sofie Decleir en Johan Van Assche, en je krijgt een cocktail die blijft nazinderen.
Tickets
alt

COUR & JARDIN

Het Kwartet

theater
Het filmdebuut van Dustin Hofman schetst vier gewezen operasterren die beslissen om in hun rustoord een concert op te voeren ter ere van Verdi. Enkele Vlaamse rasacteurs maken er nu een pakkende theatervoorstelling van vol humor en melancholie.
Tickets
alt
Bart Kaëll en Luc Appermont brengen voor het eerst een productie waarbij ze samen op de planken zullen staan. Aan de hand van verhalen en muziek laten ze ons voor één keer toe mee te kijken in hun leven.
uitverkocht
alt

LOGE10

Een inspecteur belt aan

theater
Tijdens een verlovingsfeest komt een inspecteur vragen stellen over de dood van een meisje. Uiteindelijk zal blijken dat iederéén in de kamer voor een deel schuldig is. Loge10 zet een aantal grote namen in, die van deze Vlaamse theaterversie een spannende belevenis maken.
Tickets
alt

KWART VOOR VRIJDAG

Geen gezicht

theater
In de sprankelende voorstelling ‘Geen gezicht’ lopen muziek en woord over, onder en door elkaar heen. Van speelkaarten tussen je fietsspaken steken tot de onbereikbaarheid van de liefde: Kwart voor vrijdag behandelt het allemaal. Een aanstekelijk optimistische cabaretvoorstelling!
Tickets
alt

LIEVEN SCHEIRE

Live in Nerdland: DNA

theater
Een lezing van Lieven Scheire (half wetenschapper, half mens) is altijd een hele belevenis: met zijn enthousiasme neemt jij je mee door de wonderlijke wereld van de fysica en natuurkunde. En verbaast hij met waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën.
uitverkocht
alt

RAF WALSCHAERTS

Biecht

theater
Op de vooravond van Valentijn gaan we samen met Raf Walschaerts op zoek naar liefde. Een gitaar, een piano, een handvol sterke verhalen en songs: meer heeft deze rasartiest niet nodig om ons te ontroeren.
uitverkocht
alt

CIE DE KOE

Who's Afraid of Virginia Woolf

theater
In 2005 bracht DE KOE voor het eerst ‘Who’s Afraid of Virginia Woolf’, naar Edward Albee’s klassieker uit 1962. De bewerking van DE KOE is nog steeds een mijlpaal in het dertigjarige bestaan van dit gezelschap. In het kader van hun jubileumjaar mocht deze herneming dan ook niet ontbreken!
Tickets
alt

STUDIO ORKA, BRONKS & DE GROTE POST

Inuk

familie theater
vanaf 7 jaar
Studio ORKA maakt al jaren theater op uitdagende locaties. Dit keer nodigt het gezelschap je uit op plekken waar kinderen leven in ’niet-thuis-situaties’ om er een voorstelling te maken over nestwarmte. Jeugdtheater van de bovenste plank, dat ook volwassenen niet onberoerd laat. Mis het niet!
Tickets
pagina 1 van 2 volgende pagina