CC De Borre

theater

alt

TG WUIVEND RIET

Oud ijzer

theater
De zwarte komedie ‘Oud ijzer’ schetst een portret van een ijzeren generatie die vecht tegen het etiket 'grijze plaag'. Want iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn.
Tickets
alt

EIGEN KWEEK: NOK

Roberto Zucco

theater
NOK is een groep van zeven jonge speler-makers die samen afstudeerden aan LUCA Drama. In ‘Roberto Zucco’ gaan zij op zoek naar een frisse enscenering van modern repertoire en naar humor en schoonheid in een donker verhaal.
Tickets
alt

JOHAN HELDENBERGH

MARX

theater
Johan Heldenbergh (The Broken Circle Breakdown, MASSIS, De Helaasheid der dingen,…), één van onze grootste acteurs kruipt in de huid van één van de meest invloedrijke filosofen ooit: Karl Marx. Een geweldige en unieke combinatie.
uitverkocht
alt

COMP.MARIUS

De Schpountz

theater
In dit blijspel met een hoog Commedia dell’arte-gehalte wordt het lot van een jonge acteur beslecht tussen de saucissen en de roquefort. Nadien klinkt Comp.Marius samen met jou op het happy end én het nieuwe jaar.
Tickets
alt

MICH WALSCHAERTS & INEKE NIJSSEN

Zonder U

theater
‘Zonder U’ is een muzikaal-cabareteske bij de strot pakkende tienervoorstelling-ook-voor-volwassenen van Mich Walschaerts en Ineke Nijssen: een niet te missen pareltje over rouw en loslaten.
Tickets
alt

HET NIEUWSTEDELIJK

Gesprek met de regen

theater
Gebaseerd op zijn emoties en gedachten na een bijna-dood ervaring met zijn kind, schreef Stijn Devillé een schitterende theatertekst. Meesterlijk vertolkt door Sara Vertongen en Tom Van Bauwel. Een pakkende voorstelling over rouw en hoe daar mee om te gaan.
Tickets
alt

RODE BOOM

Ongekende Evidenties

theater
Nog geen cadeau voor Valentijn? Rode Boom biedt jou en je geliefde een onvergetelijke avond vol magie waar jullie nog lang over zullen napraten. Ook zonder lief een hartverwarmende voorstelling!
Tickets
alt
‘Een Jihad van Liefde’ is een bijzondere productie van twee jonge speler/makers, samen met regisseur Hans Van Cauwenberghe. Ze zetten de sterke boodschap van Mohamed El Bachiri uit het gelijknamige boek om in pakkend theater.
Tickets
alt

PASFORM TIENEN

(on)gewoon mezelf

theater
Theater Pasform stelt zijn nieuwste voorstelling voor: ‘(on)gewoon mezelf’. Het is een voorstelling gemaakt en gespeeld door volwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Eerlijk én puur, hartverwarmend én ontroerend theater.
Tickets
alt

HERBERT FLACK & BOB DE MOOR

Een man een man

theater
Herbert Flack en Bob De Moor kennen elkaar uit ‘Aspe’, maar staan nu voor het eerst samen op het podium. ‘Een man een man’ gaat over twee mannen, een serveerster en het feit dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. Een pakkende theatervoorstelling boordevol humor en melancholie.
Tickets
pagina 1 van 2 volgende pagina