CC De Borre

theater

alt

HET GEVOLG / SIEN EGGERS

U bent mijn moeder

theater
In de namiddagvoorstelling ‘U bent mijn moeder’ geeft Joop Admiraal een eerlijk en aangrijpend beeld van het leven van zijn 80-jarige demente moeder. Stefan Perceval bewerkte dit verhaal tot een moeder-dochter-confrontatie waarbij Sien Eggers beide rollen speelt.
Tickets
alt
GEANULLEERD ‘Met mijn vader in bed’ is een pakkend stuk waarin vader en dochter na het verlies van zijn vrouw en haar moeder een videogesprek aangaan. Over oude spullen, het weer, een nieuwe vrouw en hoe ver je mag gaan in het zoeken van troost bij de ander. Over hoe het was en nooit meer zal zijn…
alt

CIE DE KOE

De Nijl is in Caïro aangekomen

theater
De Nijl is in Caïro aangekomen is een hilarische en diep menselijke commentaar op de filosofie, het theater en het leven naar teksten van Schopenhauer, Montaigne en Pascal. Grappig én pakkend.
uitverkocht
alt
Sietse Remmers en haar groep van jonge spelers-makers, studeerden samen af aan LUCA Drama. In ‘Het Temmen van de Feeks’ gaan zij op zoek naar een frisse enscenering en een actualisering van Shakespeares klassieker.
Tickets
alt

HET GRENSGEVAL: SENNE GUNS

Opus 3

theater muziek
‘Opus 3’ is een cabaretdebuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor o.m. de muziek van Mozart èn zichzelf fileert.
verplaatst