CC De Borre

theater

alt

SIMONE MILSDOCHTER

De Wetten van de Menselijke Stupiditeit

theater vertelling
We leven in een wereld die ons intelligenter kan maken dan ooit. We beschikken over meer informatie dan we ooit kunnen gebruiken. Hoe komt het dan dat er zoveel domheid heerst? Simone Milsdochter brengt, op hilarisch welbespraakte wijze, de menselijke domheid in kaart. Onthutsend grappig!
Tickets
alt

HET GEVOLG / SIEN EGGERS

U bent mijn moeder

theater
In de namiddagvoorstelling ‘U bent mijn moeder’ geeft Joop Admiraal een eerlijk en aangrijpend beeld van het leven van zijn 80-jarige demente moeder. Stefan Perceval bewerkte dit verhaal tot een moeder-dochter-confrontatie waarbij Sien Eggers beide rollen speelt.
Tickets
alt

CIE DE KOE

De Nijl is in Caïro aangekomen

theater
De Nijl is in Caïro aangekomen is een hilarische en diep menselijke commentaar op de filosofie, het theater en het leven naar teksten van Schopenhauer, Montaigne en Pascal. Grappig én pakkend.
alt
Sietse Remmers en haar groep van jonge spelers-makers, studeerden samen af aan LUCA Drama. In ‘Het Temmen van de Feeks’ gaan zij op zoek naar een frisse enscenering en een actualisering van Shakespeares klassieker.
alt

HET GRENSGEVAL: SENNE GUNS

Opus 3

theater muziek
‘Opus 3’ is een cabaretdebuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor o.m. de muziek van Mozart èn zichzelf fileert.
verplaatst