CC De Borre

theater

alt

BORRE APPETIT

proeven van ons smakelijk vrijetijdsaanbod

theater
Op 15 september 2019 wordt de borre proefbrouwerij van het Bierbeekse vrijetijdsaanbod. Jong en oud kan proeven van wat er in Bierbeek een heel jaar te beleven valt op vlak van sport, cultuur en ontspanning. Om 17.00 sluiten we af met de improvoorstelling 'de Weerwolven van Wakkerdam'.
Tickets
alt

BAAR / DIMITRI LEUE e.a.

Genoeg!

theater
Steracteurs Dimitri Leue, Michaël Pas en Warre Borghmans brengen een donkere komedie over familiebanden, postjespakkers en portefeuilles die uitmondt in een lichte tragedie.
uitverkocht
alt

TG WUIVEND RIET

Oud ijzer

theater
De zwarte komedie ‘Oud ijzer’ schetst een portret van een ijzeren generatie die vecht tegen het etiket 'grijze plaag'. Want iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn.
Tickets
alt

EIGEN KWEEK: NOK

Roberto Zucco

theater
NOK is een groep van zeven jonge speler-makers die samen afstudeerden aan LUCA Drama. In ‘Roberto Zucco’ gaan zij op zoek naar een frisse enscenering van modern repertoire en naar humor en schoonheid in een donker verhaal.
Tickets
alt

JOHAN HELDENBERGH

MARX

theater
Johan Heldenbergh (The Broken Circle Breakdown, MASSIS, De Helaasheid der dingen,…), één van onze grootste acteurs kruipt in de huid van één van de meest invloedrijke filosofen ooit: Karl Marx. Een geweldige en unieke combinatie.
uitverkocht
alt

COMP.MARIUS

De Schpountz

theater
In dit blijspel met een hoog Commedia dell’arte-gehalte wordt het lot van een jonge acteur beslecht tussen de saucissen en de roquefort. Nadien klinkt Comp.Marius samen met jou op het happy end én het nieuwe jaar.
Tickets
alt

MICH WALSCHAERTS & INEKE NIJSSEN

Zonder U

theater
‘Zonder U’ is een muzikaal-cabareteske bij de strot pakkende tienervoorstelling-ook-voor-volwassenen van Mich Walschaerts en Ineke Nijssen: een niet te missen pareltje over rouw en loslaten.
Tickets
alt

HET NIEUWSTEDELIJK

Gesprek met de regen

theater
Gebaseerd op zijn emoties en gedachten na een bijna-dood ervaring met zijn kind, schreef Stijn Devillé een schitterende theatertekst. Meesterlijk vertolkt door Sara Vertongen en Tom Van Bauwel. Een pakkende voorstelling over rouw en hoe daar mee om te gaan.
Tickets
alt

RODE BOOM

Ongekende Evidenties

theater
Nog geen cadeau voor Valentijn? Rode Boom biedt jou en je geliefde een onvergetelijke avond vol magie waar jullie nog lang over zullen napraten. Ook zonder lief een hartverwarmende voorstelling!
Tickets
alt
‘Een Jihad van Liefde’ is een bijzondere productie van twee jonge speler/makers, samen met regisseur Hans Van Cauwenberghe. Ze zetten de sterke boodschap van Mohamed El Bachiri uit het gelijknamige boek om in pakkend theater.
Tickets
pagina 1 van 2 volgende pagina