CC De Borre

theater

alt

FEEST IN HET BOS / FORESTIVAL

Festival Feest in het bos / Forestival

festival Feest in het bos muziek theater
vanaf 3 jaar
‘Feest in het bos’ is een gezellig festival voor jong en oud en alles ertussenin. Een feest voor Vlamingen en Walen, op een unieke locatie aan de rand van het bos. Laat je op zaterdag 22 september 2018 verrassen door een mix van circus, muziek, workshops en animatie.
Tickets
alt
‘Adela en Helena’ is het boeiende relaas van drie vrouwen op de dool. Hun zwerftocht door een Europa in oorlog, brengt hen uiteindelijk naar Vlaanderen. Met dit stuk viert Chris Lomme (°1938) haar zestigjarige theatercarrière, dewelke ooit startte met ‘Schipper naast Mathilde’.
Tickets
alt

THEATER ZUIDPOOL

De felomstreden kroon

theater
Tom Lanoye herwerkt het allereerste koningsdrama uit de geschiedenis, tot een volledig nieuw stuk. Kleef daar de eigenzinnige enscenering van Zuidpool op, een aantal rasacteurs als Sofie Decleir en Johan Van Assche, en je krijgt een cocktail die blijft nazinderen.
Tickets
alt

COUR & JARDIN

Het Kwartet

theater
Het filmdebuut van Dustin Hofman schetst vier gewezen operasterren die beslissen om in hun rustoord een concert op te voeren ter ere van Verdi. Enkele Vlaamse rasacteurs maken er nu een pakkende theatervoorstelling van vol humor en melancholie.
Tickets
alt

LOGE10

Een inspecteur belt aan

theater
Tijdens een verlovingsfeest komt een inspecteur vragen stellen over de dood van een meisje. Uiteindelijk zal blijken dat iederéén in de kamer voor een deel schuldig is. Loge10 zet een aantal grote namen in, die van deze Vlaamse theaterversie een spannende belevenis maken.
Tickets
alt

KWART VOOR VRIJDAG

Geen gezicht

theater
In de sprankelende voorstelling ‘Geen gezicht’ lopen muziek en woord over, onder en door elkaar heen. Van speelkaarten tussen je fietsspaken steken tot de onbereikbaarheid van de liefde: Kwart voor vrijdag behandelt het allemaal. Een aanstekelijk optimistische cabaretvoorstelling!
Tickets
alt

LIEVEN SCHEIRE

Live in Nerdland: DNA

theater
Een lezing van Lieven Scheire (half wetenschapper, half mens) is altijd een hele belevenis: met zijn enthousiasme neemt jij je mee door de wonderlijke wereld van de fysica en natuurkunde. En verbaast hij met waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën.
uitverkocht
alt

RAF WALSCHAERTS

Biecht

theater
Op de vooravond van Valentijn gaan we samen met Raf Walschaerts op zoek naar liefde. Een gitaar, een piano, een handvol sterke verhalen en songs: meer heeft deze rasartiest niet nodig om ons te ontroeren.
uitverkocht
pagina 1 van 2 volgende pagina