CC De Borre

theater

alt

TERBOENK!

Boenk erop

theater
Kersvers improvisatietheatergezelschap Terboenk heeft hun beste moppen bovengehaald en hun gezicht eens gewassen om voor eens en voor altijd aan hun moeder te bewijzen dat impro wél een serieuze kunstvorm is. Nu ja, serieus...
verplaatst
alt

CIE DE KOE

De Nijl is in Caïro aangekomen

theater
'De Nijl is in Caïro aangekomen' is een hilarische en diep menselijke commentaar op de filosofie, het theater en het leven naar teksten van Schopenhauer, Montaigne en Pascal. Grappig én pakkend.
geannuleerd
alt

JOHAN PETIT & B.O.X./MartHA!tentatief

Lulletje

theater
‘Lulletje’ is een triest, maar hoopvol verhaal over een burn-out en hoe daar terug uit te komen. De troostende klankkleuren van B.O.X en de humorvolle vertelstijl van Johan Petit leveren een prachtige voorstelling op.
geannuleerd
alt

JAOUAD ALLOUL/MartHa!tentatief

De Meisje

theater
‘De Meisje’ is Jaouad Allouls eerste theatervoorstelling. Het resultaat is een beklijvende, wondermooie monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis.
alt
Sietse Remmers en haar groep van jonge spelers-makers, studeerden samen af aan LUCA Drama. In ‘Het Temmen van de Feeks’ gaan zij op zoek naar een frisse enscenering en een actualisering van Shakespeares klassieker.
alt

HET GRENSGEVAL: SENNE GUNS

Opus 3

theater muziek
‘Opus 3’ is een cabaretdebuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor o.m. de muziek van Mozart èn zichzelf fileert.