CC De Borre

theater

alt

MICH WALSCHAERTS & INEKE NIJSSEN

Zonder U

theater
‘Zonder U’ is een muzikaal-cabareteske bij de strot pakkende tienervoorstelling-ook-voor-volwassenen van Mich Walschaerts en Ineke Nijssen: een niet te missen pareltje over rouw en loslaten.
Tickets
alt

HET NIEUWSTEDELIJK

Gesprek met de regen

theater
Gebaseerd op zijn emoties en gedachten na een bijna-dood ervaring met zijn kind, schreef Stijn Devillé een schitterende theatertekst. Meesterlijk vertolkt door Sara Vertongen en Tom Van Bauwel. Een pakkende voorstelling over rouw en hoe daar mee om te gaan.
Tickets
alt

RODE BOOM

Ongekende Evidenties

theater
Nog geen cadeau voor Valentijn? Rode Boom biedt jou en je geliefde een onvergetelijke avond vol magie waar jullie nog lang over zullen napraten. Ook zonder lief een hartverwarmende voorstelling!
Tickets
alt
‘Een Jihad van Liefde’ is een bijzondere productie van twee jonge speler/makers, samen met regisseur Hans Van Cauwenberghe. Ze zetten de sterke boodschap van Mohamed El Bachiri uit het gelijknamige boek om in pakkend theater.
uitverkocht
alt

PASFORM TIENEN

(on)gewoon mezelf

theater
Theater Pasform stelt zijn nieuwste voorstelling voor: ‘(on)gewoon mezelf’. Het is een voorstelling gemaakt en gespeeld door volwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Eerlijk én puur, hartverwarmend én ontroerend theater.
Tickets
alt

HERBERT FLACK & BOB DE MOOR

Een man een man

theater
Herbert Flack en Bob De Moor kennen elkaar uit ‘Aspe’, maar staan nu voor het eerst samen op het podium. ‘Een man een man’ gaat over twee mannen, een serveerster en het feit dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. Een pakkende theatervoorstelling boordevol humor en melancholie.
Tickets
alt

KOMMIL FOO

Oogst

muziek theater
Mich, Raf en hun mooiste liedjes en strafste verhalen uit dertig jaar onafgebroken maken en spelen: Kommil foo op z’n best!
uitverkocht
alt

HET GRENSGEVAL: SENNE GUNS

Opus 3

muziek theater
‘Opus 3’ is een cabaretdebuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor o.m. de muziek van Mozart èn zichzelf fileert.
Tickets