CC De Borre

theater

alt

EIGEN KWEEK: DINSDAG.ORG

The Memeing of Life

theater
vanaf 13 jaar
Jeff Aendenboom en Bas Vanderschoot zijn geboren in het niemandsland tussen het analoge en het digitale tijdperk. Het internet is een oneindige plek waar alles schijnbaar mogelijk is, waar iedereen zijn plezier en verdriet vindt. Maar is er meer betekenis te vinden op de bodem van het web?
Tickets
alt

THEATER ANTIGONE

Paling

theater
Steracteurs Joke Emmers en Jos Verbist brengen met ‘Paling’ een tragikomedie over familiebanden. Ondanks de stuntelige relatie tussen vader en dochter, blijven de twee toenadering zoeken. Vaak in het duister tastend, soms botsend en soms als een vis in het water.
Tickets
alt

MARTHA!TENTATIEF / JOHAN PETIT

Nu het nog kan

theater
‘Op een ochtend fiets ik naar mijn werk. Links van mij het vliegveld, rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in mijn linkeroog valt, denk ik plots: fuck! Ik heb gisteren niet naar ons moeder gebeld.” In ‘Nu het nog kan’ neemt Johan Petit (theratermaker en gelegenheidsfilosoof) het woord.
Tickets
alt

ONTBIJTTHEATER: TG WUIVEND RIET

Koninginnenhap

theater
‘Koninginnenhap’ onderzoekt de levenslange vete tussen twee gezworen rivales: Koningin Fabiola van België en Prinses Lilian Baels. De godvrezende Spaanse furie versus het mondaine society-icoon. Met als inzet de troon én de liefde van Koning Boudewijn.
Tickets
alt

ARNE SIERENS

Mouchette, de remake

theater
Precies 30 jaar later grijpt Arne Sierens een scharniermoment in zijn artistieke loopbaan aan om ‘zijn’ Mouchette opnieuw voor het voetlicht te brengen. Zo beleeft dit stuk een 2de première met een volledige remake, met boeiende ingrepen naar zowel inhoud als vorm. Nog even pakkend als toen!
Tickets