CC De Borre

Scholen

Wat zijn het vandaag vreemde tijden! In maart kwam er abrupt een einde aan onze en jullie gekende manier van werken. Vandaag zoeken we allemaal naar manieren om binnen de geldende veiligheidsregels onze werking te laten draaien, maar plannen op lange termijn is en blijft moeilijk. Toch willen we graag uitgaan van het beste scenario en jullie ons programma voor volgend schooljaar bezorgen. Hopend dat we jullie ook volgend schooljaar talrijk en op een veilige manier kunnen ontvangen!

Mail voor meer info over inschrijvingen naar cc@deborre.be.

SCHOLENAANBOD

alt

VERPLAATST NAAR DE SCHOLEN // VILLA BASTA

Vaperwave videoclip

scholen 5de leerjaar 6de leerjaar
Vaporwa… whuuut? Neem wat funky liftmuziek en 80s en 90s filmbeelden, voeg er wat fleurige kleuren aan toe, een beetje knippen, plakken en BAM! Een vaporwave! Met een green screen maak je een experimentele videoclip.
alt

GEANNULEERD // AMADEO KOLLECTIF

Atelier Amadeo

scholen 1ste kleuterklas 2de kleuterklas
De kinderen en hun begeleiders spelen, experimenteren en ontdekken. Samen vinden ze een verhaal. Dat verhaal krijgt vorm in één of meerdere artistieke/muzische disciplines zoals dans, theater, woord, beeld en/of muziek. Een verhaal van, voor en door de kinderen.
alt

4HOOG

Kom Wel

scholen 3de kleuterklas 2de kleuterklas
'Kom Wel' is een kleurrijke, surreële jazzy-country voorstelling over jezelf zijn, over samen en alleen, over wachten en nog eens wachten, over verjaren, over anders zijn en toch ook niet. En dat alles overgoten met een vleugje magie.
alt

BOZE WOLF: MAKE MEND AND DO

Tiny Echoes

scholen 3de leerjaar 4de leerjaar
Adalberto en Sophia zijn gelukkig. Het liefst van al kijken ze samen naar de sterren, de toekomst lacht hen toe. Tot het leven anders loopt dan gepland.. Een verbluffende figurentheatervoorstelling door het Engelse Make Mend and do. Een unieke kans!
alt

LEUE

Quinnie & Quinn

scholen 1ste leerjaar 2de leerjaar
Drie vrienden willen samen iets verzinnen, maar al snel hijst één van hen zich op de troon en verplicht hij de anderen om te luisteren. Quinnie & Quinn willen ontsnappen. Weg uit dit verhaal. Maar de verteller verrast hen keer op keer met een nieuw obstakel.
alt

HETPALEIS & MARTHA!TENTATIEF

Dounia B.

scholen 5de leerjaar 6de leerjaar
Dounia woont met haar papa en broers in een hoge toren aan de rand van de stad. Ze heeft cool voor twee en plannen voor drie. En vandaag spreekt ze jullie toe. Want ze heeft iets belangrijks te vertellen. ‘Dounia B’ is een spannend duel tussen een actrice en animatiefilm.