CC De Borre

Scholen

Wat zijn het vandaag vreemde tijden! In maart kwam er abrupt een einde aan onze en jullie gekende manier van werken. Vandaag zoeken we allemaal naar manieren om binnen de geldende veiligheidsregels onze werking te laten draaien, maar plannen op lange termijn is en blijft moeilijk. Toch willen we graag uitgaan van het beste scenario en jullie ons programma voor volgend schooljaar bezorgen. Hopend dat we jullie ook volgend schooljaar talrijk en op een veilige manier kunnen ontvangen!

Mail voor meer info over inschrijvingen naar cc@deborre.be.

SCHOLENAANBOD

alt

LEUE

Quinnie & Quinn

scholen 1ste leerjaar 2de leerjaar
Drie vrienden willen samen iets verzinnen, maar al snel hijst één van hen zich op de troon en verplicht hij de anderen om te luisteren. Quinnie & Quinn willen ontsnappen. Weg uit dit verhaal. Maar de verteller verrast hen keer op keer met een nieuw obstakel.
alt

HETPALEIS & MARTHA!TENTATIEF

Dounia B.

scholen 5de leerjaar 6de leerjaar
Dounia woont met haar papa en broers in een hoge toren aan de rand van de stad. Ze heeft cool voor twee en plannen voor drie. En vandaag spreekt ze jullie toe. Want ze heeft iets belangrijks te vertellen. ‘Dounia B’ is een spannend duel tussen een actrice en animatiefilm.