CC De Borre

te gast

Het cultuurcentrum is lang niet de enige organisator in Bierbeek. Ook heel wat  organisaties en verenigingen tonen voorstellingen aan het publiek. Voor sommige van deze activiteiten kan je ook bij ons tickets kopen.

cinema in 't groen

alt

CINEMA IN 'T GROEN

filmvertoning

film
Op een zomerse avond genieten van een topfilm in openlucht? Dat kan op vrijdag 12 augustus in het unieke kader van Zorggroep Sint-Kamillus! Film: Fisherman's Friends
Tickets

OPEN MONUMENTENDAG

Op zondag 11 september 2022 is het Open Monumentendag. Meer dan 500 monumenten zetten hun deuren wagenwijd open, ook Sint-Kamillus in Bierbeek. Want in 2022 vieren ze hun 90-jarig bestaan!

Op 4 juli 1932 werden de eerste psychiatrische patiënten ingeschreven en 90 jaar later bieden ze nog steeds, op de best mogelijke manier, zorg aan ondertussen meer dan 800 personen met een psychische kwetsbaarheid. Tijdens die 90 jaar evolueerde er heel wat in de zorg. Op zondag, 11 september nemen ze je graag even mee in de tijd en loodsen ze jou door 90 jaar psychiatrische zorg in Sint-Kamillus.

Tickets zijn te koop vanaf 1 augustus om 9.00 u.

  • De voorinschrijvingen lopen tot vrijdag 9 september om 12.00 u.
  • Reserveren voor het ontbijt en middagmaal kan tot vrijdag 2 september om 12.00 u.
  • Eventueel overgebleven plaatsen kunnen ter plaatse worden ingenomen.
Koop hier je tickets voor 'Open Monumentendag'

OPEN MONUMENTENDAG: CONCERT

met Noémie Schellens

Open Monumentendag
Laat je meeslepen en inspireren door het warme, oprechte en ontroerende timbre van sopraan Noémie Schellens. Niets beters om je zondag mee te starten… Welkom in de kapel van Sint-Kamillus! Een unieke setting en mooi staaltje erfgoed. Ongetwijfeld een heel pakkend concert!
Tickets