CC De Borre

PROGRAMMA

alt

MUSICALSTAGE

musicalstage door PLANKTOM

SEIZOEN 2017-2018 kinderen vorming
7 tot 15 jaar
Een fonkelnieuwe MusicalStage komt er aan voor iedereen van 7 tot 15 jaar! Zing uit volle borst, acteer als een ster en dans de pannen van het dak.
Tickets
alt

OP STAP

volwassenen vorming
‘Op Stap’ staat voor boeiende culturele daguitstappen voor 3 verschillende groepen. Deze dagtrippen worden tot in de puntjes voorbereid en met veel enthousiasme begeleid door ervaren gidsen.
alt

BIERBEEK ZINGT

een groot zangfeest voor jong en oud

Warmste Week Bierbeek
Op zaterdag 1 september trappen we met BIERBEEK ZINGT de tweede editie van de Warmste Week Bierbeek af. Op de live muziek van KO'MA en Tensemble, word je als publiek de ster van de avond. Een groot zangfeest voor jong en oud. Een avond vol ambiance, gezelligheid en meezingen!
Tickets
alt

CURSUS FONKELEND VERTELLEN

door ervaren vertellers Fred Versonnen en Rien Van Meensel

Fonkelvogel vertelling volwassenen vorming
Fred Versonnen en Rien Van Meensel beheersen als geen ander de kunst van het natuurlijk vertellen. Samen willen ze vermijden dat de verteltraditie verdwijnt. In deze cursus ‘Fonkelend vertellen’ delen ze dan ook graag hun kennis met jou. Ervaring is geen must, enkel veel goesting!
Tickets
alt

CODERDOJO BIERBEEK

programmeren, da's kinderspel

SEIZOEN 2017-2018 kinderen vorming
van 7 tot 18 jaar
CoderDojo? Dat zijn workshops voor kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar die gefascineerd zijn door technologie. Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers krijg je verschillende vormen van programmeren aangeleerd.
pagina 1 van 14 volgende pagina