CC De Borre

PROGRAMMA

alt

ROZE LINTJES EN SPAARVARKENS FOR LIFE

gemeente Bierbeek en de borre

Warmste Week Bierbeek Activiteit Warmste Week
Op verschillende plaatsen in Bierbeek kom je roze spaarvarkens tegen. Je muntgeld kan je hier zonder problemen in kwijt voor het goede doel. Aan het onthaal van de borre, in de bib en in het gemeentehuis kan je ook de bekende lintjes (1 euro) van Think Pink kopen, om op te spelden uit solidariteit.
alt

De Stikfabriek in actie

De Stikfabriek cc de borre

Warmste Week Bierbeek Activiteit Warmste Week
De leden van De Stikfabriek van cc de borre smeren hun stikmachines en stikken erop los. Warmtepitpoezen, -honden of -vossen, sleutelhangers in allerlei variaties of cirkelsjaals: deze creatieve dames maken ze voor je.
alt

SPROOKJES ENZO & THEATER TIERET

Achter de spiegel

familie
vanaf 5 jaar
Tieret & Sprookjes enzo bundelen voor het eerst de krachten en nodigen jullie uit op een wonderlijke tocht langs vergeten kinderrijmpjes, bizarre situaties, gekke figuren en nostalgische kleuren! ‘Achter de spiegel’ belooft een bijzondere reis te worden vol wondere beelden en warme klanken.
Tickets
alt

FRASCATI CHAMBER ORCHESTRA

La Notte

klassiek
Frascati Chamber Orchestra slaagt er in om zowel de liefhebber van klassieke muziek, als de muzikale leek te bekoren. Voor dit concert zoeken de jonge musici, afkomstig uit heel Europa, inspiratie bij componisten die ‘de nacht’ als thema kozen.
Tickets
alt

WOUTER DEPREZ

Levend en vers (try-out)

humor
“Na vijftien jaar optreden is het tijd voor een herontdekking. Wat doe ik het allerliefste? Anekdotes vertellen, onzin uitslaan, beetje improviseren, primitieve liedjes zingen. Ik wou losse stukken maken, maar ze groeien toch weer aan mekaar, tot een verhaal." (Wouter Deprez)
uitverkocht
alt

QUKELEKU

Qukeleku viert feest

familie
3 tot 12 jaar
Haal snel jullie toeters en feesthoedjes boven, want Qukeleku blaast dit jaar maar liefst vijf kaarsjes uit! Ook dit keer kan je genieten van intieme voorstellingen, creatieve workshops, verrassende sporten en ludieke animatie. Voor de gelegenheid in een feestelijk jasje met extra veel slingers.
alt

HETGEVOLG/B12VZW

Lost Boys

theater
Kun je jezelf in fantasie verliezen? Is realiteit sterker dan verbeelding? Willen we niet allemaal eens vluchten? Met het werk van J.M. Barrie (auteur van Peter Pan) onder de arm, creëren vier jonge topacteurs een voorstelling over de (on)macht van verbeelding en (hopelijk) over een beetje troost.
Tickets
pagina 1 van 10 volgende pagina