CC De Borre

PROGRAMMA

alt

OP STAP

vorming
‘Op Stap’ staat voor boeiende culturele daguitstappen voor 3 verschillende groepen. Deze dagtrippen worden tot in de puntjes voorbereid en met veel enthousiasme begeleid door ervaren gidsen.
alt
De gemeente Bierbeek is in oktober 2018 gestart met ’t Ateljee, een kunstenaarsatelier voor lokale amateurkunstenaars. Het atelier is gehuisvest in Prodat (de voormalige scoutslokalen) in het Groot Park te Lovenjoel waar drie lokalen ter beschikking gesteld worden voor verschillende kunstdisciplin
alt

BORRE APPETIT

proeven van ons smakelijk vrijetijdsaanbod

theater
Op 15 september 2019 wordt de borre proefbrouwerij van het Bierbeekse vrijetijdsaanbod. Jong en oud kan proeven van wat er in Bierbeek een heel jaar te beleven valt op vlak van sport, cultuur en ontspanning. Om 17.00 sluiten we af met de improvoorstelling 'de Weerwolven van Wakkerdam'.
Tickets
alt

LEESKRINGEN

vorming
De regels van de leeskring (Knack) 1. Twee is te weinig, twintig is te veel. 2. Dikke kleppers zijn taboe. 3. Lees! 4. Word niet te persoonlijk. 5. Houd het gezellig.
alt

BEWEGENDE VERSTILLING

Fotografie van kOen moerman

expo kunst
De fotografie van kOen moerman is vrijpostig emotioneel. Zijn typische beeldtaal met wazige en bevlekte fragmenten, roept zowel sentiment als bevreemding op. Elke foto is duidelijk een deel van een verhaal. Het verhaal zelf wordt bewust niet prijsgegeven.
alt

STAN VAN SAMANG

Op de schoot

muziek
Stan Van Samang liet het Antwerpse Sportpaleis al een paar keer vollopen, maar de borre nog niet. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Verwacht je aan een intiem, toch groots concert dicht huis. Je zit bijna letterlijk bij hem ‘Op de schoot’!
uitverkocht
pagina 1 van 10 volgende pagina