CC De Borre

PROGRAMMA

alt

IRISH MYTHEN (CA)

Live

muziek wereldmuziek
Irish Mythen is een Canadese singersongwriter die het podium deelde met o.m. The Dubliners, Rod Stewart en Gordon Lightfoot. Een stem als een klok, een doorleefde performance en grappige bindteksten vol zwarte humor: dit is hét concert om niet te missen in 2019!
Tickets
alt

BOZE WOLF EXPO

Illustraties van Kristina Ruell

expo
In maart 2019 organiseert cc de borre reeds de vijfde editie van BOZE WOLF, hét Figurentheaterfestival uit onze regio. Ook voor deze editie organiseren we graag een BOZE WOLF EXPO. Dit keer zal Bierbeeks illustratrice Kristina Ruell haar recente tekeningen presenteren.
alt

WORKSHOP MULTICIRCUS

workshop bij de voorstelling ‘Sol Bémol’

kinderen vorming
van 6 tot 12 jaar
Keek jij als kind ook met open mond en ogen vol verbazing naar de jonglerende circusartiesten op de piste? In deze workshop krijg je de kans om de trucken van de foor (euh, het circus) te ontdekken en word je in enkele uren tijd een échte circusartiest!
Tickets
alt

D'IRQUE & FIEN

Sol Bémol

circus familie
vanaf 6 jaar
Balancerend op de grens van dromerig en grappig, is ‘Sol Bémol’ een heerlijke voorstelling voor iedereen die nieuwsgierig in het leven staat. Verwacht je aan een mengeling van circusacts en muziek, waarbij een vliegende piano de weten van de zwaartekracht tart.
uitverkocht
alt

MICH WALSCHAERTS ZINGT

Nekka 25

muziek
Nekka-nacht bestaat 25 jaar. Op hun vraag bijt Mich Walschaerts (Kommil Foo) zich vast in straffe Nederlandstalige songs. Mich zal de ziel uit z’n lijf zingen. Met alle respect voor het origineel, maar met persoonlijke toets. Een fijne kleinkunstavond!
Tickets
alt

BOUWFABRIEK

KROKUSFABRIEK 3de en 4de leerjaar

Krokusfabriek programma Krokusfabriek
3de en 4de leerjaar
Samen bouwen we een stad uit karton met echte huizen, straten, bomen, verlichting, ramen,... en dit dan nog wel binnenin een tunnel.
uitverkocht
alt

ILLUSTRATIEFABRIEK

KROKUSFABRIEK 5de en 6de leerjaar

Krokusfabriek programma Krokusfabriek
5de en 6de leerjaar
Maak kennis met verschillende illustratietechnieken en ga naar huis met een prachtig geïllustreerd boek, dat je volledig zelf hebt gemaakt.
uitverkocht
alt

AAN DE SLAG MET KLEI // CURSUS 2

avondcursus

volwassenen vorming
Heb je zin om creatief aan de slag te gaan met klei? In deze workshops mag je veel experimenteren met de draaischijf, kleiplaten en gipsmallen.
uitverkocht
pagina 1 van 5 volgende pagina