CC De Borre

PROGRAMMA

alt

AAN DE SLAG MET KLEI CURSUS 2

Avondcursus

vorming volwassenen
Heb je zin om creatief aan de slag te gaan met klei? In deze workshops mag je veel experimenteren met de draaischijf, kleiplaten en gipsmallen.
uitverkocht
alt

HET ONGERIJMDE

Cyrano de Bergerac

theater
In dit 17de-eeuwse verhaal worstelt Cyrano de Bergerac met liefdesproblemen en een lange neus. Het Ongerijmde maakte er een flitsende voorstelling van, die tussen komedie en romance hangt (zónder een romantische komedie te worden).
Tickets
alt
Haal samen met Jackobond herinneringen op aan het fijne repertoire van Marva. De teksten van onder meer ‘Rode rozen in de sneeuw’, ‘Oempalapapero’ en ‘Een eiland in groen en blauw’ staan zonder twijfel in je geheugen gegrift.
Tickets
alt

CODERDOJO BIERBEEK

programmeren, da's kinderspel

vorming kinderen
van 7 tot 18 jaar
CoderDojo? Dat zijn workshops voor kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar die gefascineerd zijn door technologie. Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers krijg je verschillende vormen van programmeren aangeleerd.
alt

GUIDO BELCANTO

Liefde en devotie

muziek
Guido Belcanto werkte het afgelopen jaar plichtsbewust, devoot en liefdevol aan zijn 14de studioalbum. Het werd een nieuwe verzameling levensliederen, zoals alleen Belcanto ze kan maken: over mensen met een eenzaam en gebroken hart, over zij die de andere kant opkeken toen het geluk voorbijkwam.
uitverkocht
pagina 1 van 3 volgende pagina