CC De Borre

PROGRAMMA

WIJNVERKOOP

door Bruno Tuyls

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Zoals elk jaar organiseert Bruno een wijnverkoop ten voordele van Ave Regina. Hij verkoopt kwaliteitswijnen (rood en wit) en cava.
alt

UIT AARDE EN VUUR

Geert Van der Borght

expo kunst
Na een lange carrière als keramist, besloot Geert Van der Borght in 2002 het vertrouwde kader met sculpturaal werk te doorbreken. De werken in deze expo bestaan uit een combinatie van klei en hout.
alt

WARMSTE WEEK: IK KOU(S) VAN JOU

hét warmste gadget

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Ik kou(s) van jou is zonder twijfel hét hebbeding van de Warmste Week Bierbeek 2018! De hele winter lang hippe en warme voeten en dat allemaal voor het goede doel. Letterlijk: een STEUNkous dus!
alt

WARMSTE WEEK: ROLAND ROBIJNS

Guernica

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Guernica is een komische theatervoorstelling van de Vlaamse schrijver Jo Van Damme. Het stuk gaat over een man die naar Spanje reist om er de Guernica te zien. Het is een grappig en ontroerend portret van een vader en een zoon, twee kankeraars die kleur vinden in een zwart-wit schilderij.
Tickets
alt

CODERDOJO BIERBEEK

programmeren, da's kinderspel

SEIZOEN 2017-2018 kinderen vorming
van 7 tot 18 jaar
CoderDojo? Dat zijn workshops voor kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar die gefascineerd zijn door technologie. Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers krijg je verschillende vormen van programmeren aangeleerd.
alt

DE KOLONIE MT

Knorren en Kussen

familie
vanaf 4 jaar
Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend. Muziektheater DE KOLONIEMT laat zich voor zijn nieuwste 4+ voorstelling inspireren door een eeuwenoud Roemeens volkssprookje en geeft er een heel eigen twist aan. Verwacht je aan prinsen, echte vlammen en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust
Tickets

BANDJESFEST

door jeugdraad Bierbeek

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Ook dit jaar zal de jeugdraad van Bierbeek zich weer inzetten voor het goede doel. Op het programma staan niet minder dan 3 optredens van plaatselijke bandjes, met tal van leuke randactiviteiten. De avond wordt afgesloten met een knalfuif.
alt

WARMSTE WEEK: VEILING

Activiteit Warmste Week Warmste Week Bierbeek
Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Of wil je jezelf eens verwennen? Op de Warmste Veiling veilen we unieke ervaringen en kunstwerken, zoals een meet&greet met Michael Van Peel, een bezoek aan een kunstenaarsatelier, een verjaardagsfeest met springkastelen en zoveel meer! Eenmaal, andermaal!
pagina 1 van 8 volgende pagina