CC De Borre

humor

alt

HUMO'S COMEDY CUP

Finalistentour

humor
De prestigieuze Humo's Comedy Cup staat al jaren garant voor een nieuwe lichting stand-up comedians. In 2018 ging de overwinning voor het eerst in de geschiedenis naar een vrouw. Amelie Albrecht wordt in deze line-up vergezeld door Jasper Posson, Sander VDV en MC Seppe Toremans.
Tickets
alt
‘Ja, maar eerst een diploma’ is een komische trip waarin Adriaan Van den Hoof reflecteert over de vraag die we onszelf allemaal we eens stellen: zijn we geworden wie we aanvankelijk wilden zijn? Adriaans antwoord luidt: “Ik dacht het niet!”
uitverkocht
alt

BERT GABRIËLS

Eindejaarsconference 2019

humor
Intelligente grappen gebaseerd op de actualiteit van het afgelopen jaar: dat is hét kenmerk van Bert Gabriëls. We kijken – in dit verkiezingsjaar – meer dan ooit uit naar zijn verrassende visie op de onthutsende realiteit van ons Belgenland.
Tickets
alt

ERHAN DEMIRCI

Wa make?

humor
Erhan Demirci zoekt uit hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op café anders dan op het werk? Ga zitten en luister, we gaan gewoon wa lachen!
Tickets
alt

HAN SOLO

Jubilee

humor
Geen klassieke best of-show, maar een stevig buffet van oud materiaal met nieuwe meningen én nieuw materiaal met aloude energie. Na een decennium roepen, tieren en tegen alles trappen, vindt Han solo het hoog tijd om kritisch terug te kijken op zijn aanwezigheid in het comedylandschap.
Tickets
alt

THOMAS SMITH

De Jaren van Verstand

humor
Met zijn sublieme gedachtesprongen kan Thomas Smith verschillende generaties op het puntje van hun stoel krijgen. Hij koppelt sociale en spirituele beschouwingen vlotjes aan alledaagse gebeurtenissen en observaties, met de nodige hilariteit tot gevolg.
Tickets
alt

BEGIJN LE BLEU

Toch Bedankt

humor
In ‘Toch Bedankt’ brengt Begijn Le Bleu herkenbare huis-, tuin- en keukenverhalen met een scherp randje. Verhaaltjes over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn: grappig en hartverwarmend relativerend.
Tickets