CC De Borre

humor

alt

STEVEN GOEGEBEUR

Mankracht

humor
Als je in de hoek staat waar de klappen vallen, heb je twee mogelijkheden: neergaan of terugvechten. Het leven heeft Steven Goegebeur niet gespaard. Hij incasseerde slag na slag en ging uiteindelijk op de knieën. Maar toen gebeurde het wonder: hij vond de kracht, ‘Mankracht’.
Tickets
alt

LUKAS LELIE

Kwestie van smaak

humor
Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij blij van wordt: eten. Lukas neemt comedian Edouard De Prez mee als vaste support act.
Tickets
alt
Guga Baul en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren ‘80 en ‘90. ‘Badje vol met stroop’, een wonderlijk verhaal over Vlaamse fictie klassiekers, voor iedereen van 8 tot 88 jaar.
laatste tickets
alt

HANS COOLS

Cools & zonen

humor
Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Maar het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide. Een debuut waar wij erg naar uitkijken!
Tickets
alt

ERIK VAN LOOY

Verslaafd!

humor
Erik Van Looy kennen we als de goedlachse presentator van ‘De Slimste Mens’. We zouden haast vergeten dat hij één van de meest succesvolle Belgische regisseurs is en al zijn hele leven passioneel verslaafd aan cinema. In ‘Verslaafd!’ vertelt Erik met veel humor over zijn roemrijke filmverleden.
Tickets
alt

WIM HELSEN

Niet mijn apen, niet mijn circus

humor
Wat heeft de wereld nodig? Wat heeft een mens nodig? Wat heb jij nodig? Eenvoudige vragen. Eenvoudige vragen vragen om ingewikkelde antwoorden. Dat treft - Wim Helsen bulkt van radicale, geheimzinnige en willekeurige antwoorden. Hij deelt die graag met jou - omdat hij je vriend is.
uitverkocht