CC De Borre

ZOMERSHOT

Waaraan denk jij bij het woord ‘shot’? Een korte, maar krachtige energiebooster boordevol frisheid? Een klein glaasje sterkedrank en een zomers gevoel? Een injectie, misschien wel een vaccin, dat je immuun maakt voor wat nog komen gaat?… Het kan echt allemaal! Deze zomer gaat cultuurcentrum de borre volop voor culturele pop-up initiatieven dicht bij huis, uiteraard helemaal coronaproof.


TERRASWEEKENDS

In de maand juli zal cc de borre ook zorgen voor een creatief extraatje op de Bierbeekse horecaterrassen. Ga op 4 juli en 25 juli op café en laat je verrassen. 

BEKIJK HIER JOUW TERRAS FOTO VAN 4 JULI

IN JULI: BUBBELVERRASSINGEN BIJ JE THUIS

Het ideale recept voor een zomer in eigen tuin. Op zaterdag 18 en zondag 19 juli schotelt cc de borre je enkele exclusieve tuin- /kamervoorstellingen voor. Jij kiest een artiest en schrijft in voor een tijdslot naar keuze (1 ticket per tijdslot). Nodig je bubbel van max. 15 personen uit*, organiseer een barbecue of etentje en wij zorgen voor 40 minuten cultureel moois. Wees er snel bij, want het aanbod is beperkt. Per dag zijn er 2 activiteiten om uit te kiezen.

*Onderhevig aan verstrengde of versoepelde regels die de Nationale Veiligheidsraad oplegt.

alt

ZOMERSHOT: STOOMBOOT

bubbelconcert bij je thuis

juli ZOMERSHOT
Stoomboot zet voet aan land, of liever: een voet in jouw tuin. Zanger en liedjesmaker Niels Boutsen komt met zijn gitaar naar Bierbeek. Laat zijn gemoedelijke en poëtisch geladen liedjes weergalmen tussen je rozenstruik en gazon.
uitverkocht
alt

ZOMERSHOT: FRED VERSONNEN

bubbelvertelling bij je thuis

juli ZOMERSHOT
Fred Versonnen houdt van verhalen. Hij houdt ervan om ze te lezen, te schrijven, te verzamelen en vooral te vertellen. In een bos, een holle weg of een mooie zomertuin… ergens in Bierbeek.
uitverkocht
alt

ZOMERSHOT: CIRCO RIPOPOLO - Theater Muto

bubbelcircus bij je thuis

juli ZOMERSHOT
In deze non-verbale voorstelling moet Giancarlo zich alleen moet zien te redden. Voorbijgaand. Verwonderd. Verbaasd. Over de coronaperiode, maar ook dat er ‘opeens’ terug publiek is. Zou hij, kan hij...? Niet stuntelen vandaag! The show must go on. Gelukkig is er nog Gabriëla!
uitverkocht
alt

ZOMERSHOT: O BAIN MARIE

bubbelconcert bij je thuis

juli ZOMERSHOT
Dobber gezellig mee in de sferische wateren van O bain Marie. Laat je meeslepen door deze melancholische en kwetsbare songs waar soul, wereldmuziek en jazz elkaar ontmoeten.
uitverkocht

IN AUGUSTUS: POP-UP VOORSTELLINGEN

De prachtige tuin van B&B Karrehuis in Korbeek-Lo wordt in augustus omgetoverd tot een gezellige en idyllische plek. Vier zaterdagen in augustus brengen vier diverse gezelschappen hun performance. De ene keer grappig en energiek, de andere keer intiem en charmant. Na elke voorstelling kan je even blijven nagenieten van zomerse drankjes in het pop-up café van B&B Karrehuis.

Reserveren doe je ook hier per bubbel (1 ticket per persoon). We voorzien per groep van max. 15* personen een mooi ingericht plekje in de tuin met exact genoeg stoelen. 

*Onderhevig aan verstrengde of versoepelde regels die de Nationale Veiligheidsraad oplegt.

alt

POP-UP ART- & FIETSCAFÉ

Welkom in de tuin van B&B Karrehuis

augustus ZOMERSHOT
In de prachtige tuin van B&B Karrehuis krijg je een’ beeldenshot’ van deze kunstenaars: Mieke Broes, Mark Cardoen, Karel Rausch, Limke Verhellen, Tjerrie Verhellen, Lieve Ver Poorten, Jan Verschueren en Luk Wets. Nadien kan je heerlijk ontspannen in hun fietscafé.
alt

MINI-KUNSTROUTE LOVENJOEL

augustus ZOMERSHOT
We sluiten de zomer af met een mini-kunstroute. Een aangename wandeling of fietstocht in de Bierbeekse natuur met ‘cultuurstops’ op drie diverse locaties, alle drie uniek op hun manier.