CC De Borre

ZOMERSHOT

Hou je vast: vier dagen lang brengen we op een unieke locatie een fris programma voor jong en oud. Er is voor ieder wat wils! Dit jaar beleef je ZOMERSHOT in het mooie kader van erfgoedsite de Ruisbroekmolen. ZOMERSHOT, jouw ideale culturele boost aan het einde van de zomer, kom af en zet u!

van woensdag 24 t.e.m. zaterdag 27 augustus 2022
Ruisbroekmolen - Ruisbroekstraat 18a, 3360 Bierbeek


alt

ZOMERSHOT: COLLECTIEF FIAT

Mobi Mobi

familie ZOMERSHOT
vanaf 6 jaar
Elk jaar trekt het gezin Van Dremmel erop uit met hun mobilhome. Elk jaar gaan ze naar dezelfde plek, spelen ze dezelfde spelletjes, gaan ze naar hetzelfde restaurant en maakt de papa dezelfde mopjes. Maar dit jaar nemen de kinderen het heft in eigen handen.
Tickets
alt

ZOMERSHOT: THEATER TIERET

Op hoop van leven

ZOMERSHOT theater
‘Op hoop van leven’ vertelt het verhaal van een oude ballonvaarder die zich klaarmaakt voor zijn allerlaatste vlucht. Nog één keer met zijn hoofd in de wolken, naar zijn overleden vrouw. Zijn zoon probeert hem met beide voeten op de grond te houden, tegen beter weten in. Pakkend (figuren)theater!
Tickets
alt

ZOMERSHOT: EMILE VERSTRAETEN & ANDY WILLEMS

De Ideale Viool

ZOMERSHOT muziek
Emile Verstraeten (violist bij o.m. Bart Peeters) neemt je mee in zijn zoektocht naar de ideale viool. Waar de tocht start ligt vast. Waar ie eindigt? Dat is telkens weer een verrassing! Muzikale vriend Andy Willems (piano) reist mee. Hij heeft de kaart en GPS in handen en mag de koffers dragen.
Tickets