CC De Borre

EIGEN KWEEK: IKA SCHWANDER EN JUDITH ENGELEN

Howl Baby Howl

Tickets

theater SEIZOEN 2024-2025

‘Howl Baby Howl’ is een beeldende voorstelling van Judith Engelen en Ika Schwander. Met sculpturen en videoprojecties verbeelden Ika en Judith een wereld waarin kinderen opgroeien onder atypische omstandigheden. Voor deze voorstelling gaan ze in gesprek met kinderen wiens ouders kampen met psychische moeilijkheden. Ze werken nauw samen met het MSOC in Tienen, een centrum voor ambulante drughulpverlening.

Eigen Kweek is een traject voor regionale talentontwikkeling van jonge podiumkunstenaars en aspirant zakelijk leiders. 57 Vlaamse cultuurhuizen selecteren vier voorstellingen per seizoen i.s.m. met Trappelend Talent, met het oog op aanstormend talent. Meteen 57 aanbevelingen om deze voorstelling te gaan bekijken. En dit seizoen met een lokale link, want Judith is afkomstig uit Bierbeek!


van en met: Ika Schwander en Judith Engelen (creatie en spel), Fien Geers (zakelijke leiding), Ine Roeder (techniek) en Janneke de Lange (scenografie). Een productie van EIGEN KWEEK i.s.m. Trappelend Talent. Met de steun van De Vlaamse Gemeenschap. Met dank aan TAZ, Vincent Company en CC Het Gasthuis.