CC De Borre

THE ME IN YOU

The me in you

Tickets

SEIZOEN 2024-2025 muziek

The Me in You is een Belgische indierockband uit het Hageland. In 2020 bestonden ze tien jaar. Hun debuutalbum ‘Forgotten Clothes’ kwam uit in 2012. Singles ‘Girl in Armour’ en ‘Plastik’ stonden wekenlang in de Afrekening van Studio Brussel en in A-rotatie bij Radio 1. In 2020 kwam ‘annus horribilis 2020’ uit. Het openbare leven viel stil, het land ging enkele keren in lockdown en de bubbel van vier werd de norm.

The Me in You bleef niet bij de pakken zitten en kroop zodra het kon (en mocht) de studio in om – samen met ouwe getrouwe Gaëtan Vandewoude van Isbells – een  vierde album op te nemen. Compromisloos spelplezier en muzikale herbronning blijven ook nu de sleutelingrediënten. De geluiden van alledag, de stilte en de typische klanken bij plaatsen en herinneringen vormen de leidraad voor de nieuwe nummers.

van en met: Stijn Claes (zanger, gitarist en toetsenist), Han Wouters(zanger, gitarist), Thomas Van Den Haute (bassist, gitarist en toetsenist), Dimitri Dhaene (bassist , gitarist en toetsenist), Nico Manssens (drummer, slagwerk)